PBU – Pædagogernes Pension

Mødebooker med teamånd og smil i stemmen

PBU – Pædagogernes Pension København

Indrykket 

Motiveres du af at sikre en tryg alderdom for nogle af samfundets vigtigste – nemlig pædagogerne? Hvis ja, så kan du kickstarte dit bidrag ved at blive mødebooker hos PBU, hvor vi rækker ud til vores medlemmer og guider dem til den bedste pensionsopsparing gennem hele livet.

Nyt Outbound-team

Hos PBU lægger vi vægt på et godt arbejdsmiljø, hvor vi samarbejder og hjælper hinanden til at levere den bedste medlemsoplevelse og sikre optimal pensionsopsparing for vores medlemmer. Derfor udvider vi nu vores service og opretter et nyt Outbound-team, som aktivt skal kontakte vores medlemmer og booke møder med vores erfarne pensionsrådgivere. På den måde sikrer vi optimal pensionsopsparing for den enkelte pædagog lige fra karrierens start til slut.

Vi søger derfor engagerede mødebookere, som med engagement og godt humør ringer ud og booker medlemmerne til rådgivningsmøde med én af vores dygtige pensionsrådgivere. Outbound-teamet er en integreret del af Rådgivningscenteret med otte pensionsrådgivere, og I vil alle referere til samme leder.

Som mødebooker vil du få en snakkesalig arbejdsdag krydret med et godt samarbejde med pensionsrådgiverne. Derfor er din teamånd essentiel, og du skal motiveres af at indgå i et positivt arbejdsmiljø, som bygger på hjælpsomhed, humor samt en familie- og ansvarsfølelse. For at få dig godt fra start, vil vi i opstartsfasen klæde dig på til dialogen med medlemmerne. Arbejdstiden ligger mandag til torsdag i tidsrummet kl. 15-20. Det er ikke et krav, at du kan dække alle dage i ugen.

Arbejdsopgaverne vil bestå i at:

  • Kontakte udvalgte medlemsgrupper telefonisk
  • Koordinere og planlægge rådgivernes kalender
  • Samarbejde med relevante interessenter internt i PBU

Dig som kollega

Din primære rolle bliver at smile gennem telefonen og klart kommunikere budskabet om at ethvert PBU-medlem fortjener en tryg og god alderdom – og det initieres ved, at du booker et møde en rådgiver. Din motivation øges i dialogen med andre mennesker, og du lader dig ikke slå ud af et ”nej tak”. Med andre ord er det din personlighed og tilgang til opgaven, som er vigtigst for os – ikke din erfaring eller uddannelse – og vi forestiller os at sammensætte et team, som spænder bredt på alle parametre.

Vi bliver glade, hvis du:

  • Er imødekommende og serviceminded
  • Motiveres af at se din egen indsats omsat til værdi for medlemmerne
  • Tager ansvar og kan arbejde selvstændigt med opgaverne
  • Er omhyggelig med at få detaljerne på plads og mødet i kalenderen
  • Har flair for basale IT-systemer

Vi glæder os til at læse din ansøgning

Send din ansøgning og CV via knappen ”Søg jobbet online” nedenfor senest d. 1. september. Vi holder løbende samtaler, så lad os høre fra dig hurtigst muligt. Vil du vide mere om jobbet, kan du kontakte chef for Rådgivningscentret, Torben Skov Grønbech, på tog@pbu.dk eller 2567 0198. Ferie afholdes fra 11. august til 2. september.


Pædagogernes Pension

Pædagogernes Pension har 120.000 medlemmer og en formue på ca. 90 mia. kr. Pædagogernes Pension vil være det bedste pensionsselskab for alle pædagoger. Pædagogernes Pension arbejder derfor målrettet med en dobbelt bundlinje, hvor vi har gode resultater på de hårde tal i form af gode afkast og lave omkostninger, men også har en klar etisk identitet. Vi har blandt andet introduceret en skattedoktrin og indført en nultolerance over for gaver fra leverandører for at sikre uafhængighed i alle relationer, ligesom vi løbende styrker arbejdet med ESG. Dette sker i en tæt dialog med medlemmerne igennem delegeretforsamlingen.

Se mere på www.pbu.dk