Nutriverse

Digital Health startup søger en tekstforfatter (Copywriter)

Nutriverse Copenhagen

Indrykket 

Stilling: Fuldtid | Lokation: København, Symbion.

Elsker du at formidle sunde budskaber? Går du også op i sundhed, og har du lyst til at inspirere folk til at leve et sundere liv? Så er du måske vores nye kollega!

Hvem er vi?

Nutriverse er en spændende startup indenfor digital sundhed. Vores mål er at skabe et sundhedsunivers med nem adgang til sundhedsviden og professionel rådgivning, så folk kan få hjælp og inspiration til at leve et sundere liv. Med en stærk sponsor i ryggen går vi ind i en spændende fase, hvor du som vores nye kollega vil få en vigtig rolle i forhold til at få indholdet på platformen til at spille.

Om jobbet

Vi søger en dygtig tekstforfatter, som kan lave nyt indhold til vores sundhedsunivers. Vi forventer, at du er god med ord og ved, hvordan man fanger folks opmærksomhed. Det forventes desuden, at du kan skrive spændende og letforståelige tekster, formidlet fra akademisk litteratur og sundhedsstudier. Det er en stor fordel, hvis du tidligere har arbejdet med SEO. Erfaring med SoMe er også et plus. Opgaverne spænder vidt, og du bliver en del af hele processen – fra idé til eksekvering. Der er kreativ frihed mht. emner, samt et hold af kollegaer som også brænder for sundhed, til at sparre med. Da Nutriverse er en startup, er der også god plads til nye, kreative ideer ift. vores sundhedsformidling, som vi gerne ser at du er med til at udvikle. Du kan se frem til at blive en del af en attraktiv og dynamisk virksomhed med dygtige og engagerede kollegaer, i gode omgivelser mit i København.

Dine opgaver bliver bl.a. at

  • Udvikle indhold til vores sundhedsunivers
  • Formidle akademisk litteratur med henblik på at skabe spændende og fangende tekster
  • Opsøge ny viden indenfor området sundhed og forebyggelse
  • Arbejde tæt sammen med vores marketingansvarlige og webudvikler
  • Sørge for at platformens indhold er optimeret i henhold til SEO
  • Have kontakt med vores eksterne tekstforfattere

Den ideelle kandidat

  • Har en stor interesse for sundhed
  • Har erfaring med at forfatte tekster ud fra akademisk litteratur. Din uddannelse er ikke essentiel så længe, du har flair for ’Copywriting’, er interesseret i sundhed samt at du kan formidle akademisk litteratur indenfor sundhed.
  • Har erfaring med litteratursøgning
  • Har erfaring med SEO

Er du vores nye kollega?

Lyder jobbet som noget for dig? Så tøv ikke med at søge ved at sende din motiverede ansøgning plus CV til Martin Wallin, mwa@nutriverse.com.

Deadline

15-Aug-2022.

Vi inviterer ansøgere løbende til samtale. Hvis du ønsker at høre mere om stillingen og Nutriverse, så kan du kontakte Martin Wallin på e-mail eller 7641 3060.