Mekaniker til reparation af maskiner

Odense eller København

Har du hænderne skruet rigtigt på, er du mødestabil, og trives du i et job med frihed under ansvar? Har du lyst til at være en del af Danmarks førende udlejningsvirksomhed af materiel og udstyr? Så har du her muligheden for at blive mekaniker hos GSV Materieludlejning A/S i København eller Odense!

Om jobbet

Som mekaniker i GSV bliver du en del af værkstedet, hvor du får varieret hverdag med reparationer, servicering og årseftersyn af vores entreprenørmaskiner og lifte.

Om dig:

  • Uddannet mekaniker, liftmekaniker, entreprenørmekaniker eller anden relevant erfaring
  • Gerne erfaring med at arbejde med lifte, teleskoplæssere og entreprenørmateriel fx som: Magni JLG, Haulotte og Manitou
  • Har du erfaring med fejlfinding på hydraulik og el, er det en fordel
  • Selvstændig og har overblik
  • Engageret og fleksibel
  • Har gyldigt kørekort
  • Truckcertifikat
  • Indgå i teamets vagtplan

Vi tilbyder:

En udviklende og varierende stilling, hvor hverdagen er fuld af spændende udfordringer, som udfoldes i et godt socialt arbejdsmiljø med højt til loftet. Arbejdet foregår i et dynamisk miljø, hvor initiativ og selvstændighed understøttes af samarbejdsvilje og ansvarlighed. Du bliver en del af et team, hvor vi hjælper hinanden og har fokus på godt samarbejde, både i eget team og i GSV. Lønnen er efter kvalifikationer, og der er naturligvis pensionsordning tilknyttet. Desuden har vi en del personalegoder som bl.a. udvidet sundhedsforsikring, frugtordning og stor mulighed for personlig udvikling gennem interne og eksterne kurser.

Vi ser frem til at høre fra dig

Er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via "Søg jobbet online" nedenfor.

Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.

Se videoen:
Bliv mekaniker eller montør hos GSV

G.S.V. Materialeudlejning A/S tilbyder

En spændende stilling i en virksomhed, hvor du får frihed under ansvar og gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone i en virksomhed, hvor der er fokus på kvalitet, miljø og arbejdsmiljø gennem en certificeringsordning.

Løn efter overenskomst og kvalifikationer, pension samt sundhedsforsikring.

VELKOMMEN TIL DANMARKS STØRSTE UDLEJNINGSVIRKSOMHED

GSV er Danmarks førende materieludlejer med materiel til alle bygge- og anlægsopgaver. Vores produktsortiment dækker alt fra et enkeltstående stykke standardmateriel til større, skræddersyede serviceløsninger.

Hos os får du en innovativ samarbejdspartner, og vi vil gerne være med til at tage ansvar for Danmarks fremtid. Vi er klar over, hvordan byggeindustrien påvirker miljøet og det er vores fælles ansvar at finde miljøvenlige løsninger til fremtiden.

GSV er kendetegnet ved en flad organisation, hvor alle ansatte er lige vigtige medspillere i forhold til frembringelsen af det optimale produkt. Hver underafdeling har sin spidskompetence, som ikke kan undværes, og der sættes stor pris på den enkelte medarbejders arbejdsindsats.

Du kan læse mere om virksomheden på: www.gsv.dk.

Vi påtager os gerne ansvaret for at påvirke udviklingen af det miljøvenlige materiel til vores kunder, og investerer i at have en bred portefølje af hybrid, el- og batteridrevne maskiner, mens vi stadig arbejder hårdt på at få vores maskinpark endnu mere miljøvenlige, til gavn for vores kunder.

Mennesker før maskiner

Maskiner og materiel kan alle købe – det er mennesker og relationer, der gør forskellen. Mennesker, der knokler for hele tiden at gøre det bedre – det er GSV. Partnerskaber og langsigtede relationer med kunder og leverandører – det er GSV. Materiel af høj kvalitet certificeret efter de højeste standarder og tilgængeligt 24/7 i hele Danmark – det er GSV.

En moderne virksomhed med gamle dyder

Vi tror på, at dedikerede medarbejdere, der har det godt, leverer det, der gør forskellen for vores kunder. Og fordi vi i GSV bare godt kan lide mennesker.