Miljø- & LCA-specialist

Brøndby

Vil du være en del af maskinrummet til anvendelse af morgendagens metoder inden for LCA og cirkulær økonomi? Så er du måske vores nye kollega i et fagligt stærkt team inden for anvendt miljøvurdering!

Hos FORCE Technology leder vi efter en ny kollega med rygsækken fuld af erfaring inden for LCA, EPD og andet miljøkonsulentarbejde. Vi søger en kollega med en bred vifte af faglige og menneskelige kompetencer, herunder evnen til både at samarbejde og løse opgaver selvstændigt.

Førende inden for teknologirådgivning

FORCE Technology er en rådgivende ingeniør- og servicevirksomhed, der arbejder for at gøre verden mere bæredygtig og sikker gennem positiv teknologisk forandring. Med mere end 1.000 medarbejdere fordelt på over 30 kontorer i 6 lande er vi førende, når det gælder specialistrådgivning, test, inspektion og kurser. Som et af de store GTS-institutter i Danmark er vi en vigtig del af rygraden i det danske innovationssystem, og vi påtager os et helt særligt ansvar for at udvikle innovative, tværfaglige løsninger til dansk industri, som er for teknisk eller kommercielt udfordrende for virksomhederne selv.

Vi har sat kursen mod udvikling af metoder, services og produkter, som kan fastholde Danmark og dansk erhverv i miljøførersædet og dermed bidrage til at afværge den globale klima- og biodiversitetskrise. Vores team inden for anvendt miljøvurdering er en hjørnesten i den ambition.

Bidrag med hele din faglighed

Du kommer til at udføre opgaver for kunder, der spænder fra danske og internationale offentlige myndigheder til store og små industrivirksomheder i et hav af forskellige sektorer. I rollen som LCA-specialist får du brug for hele din faglige bredde og har samtidig mulighed for at dreje dit arbejde ind på lige præcis de felter, du foretrækker, herunder:

 • livscyklusvurderinger (LCA)
 • miljøvaredeklarationer (EPD) og miljømærkning
 • klimaregnskaber og carbon footprints
 • rådgivning inden for cirkulær økonomi, ecodesign og grønne indkøb
 • totalomkostninger (TCO) og risikovurderinger
 • formidling, foredrag og tværfaglige udviklings- og innovationsprojekter

Rollen indebærer desuden et kommercielt aspekt med salg af ydelser og kundedialog undervejs i projekterne. Derfor er det vigtigt, at du kan balancere et fagligt og kommercielt fokus for hverken at gå på kompromis med opgavens kvalitet eller kundens behov. Vi forventer, at du sætter en ære i den gode kundeoplevelse både før, under og efter opgaveløsningen.

Stærke faglige kompetencer i bæredygtighed og cirkulær økonomi

Som en del af anvendt miljøvurdering får du mulighed for at udvikle morgendagens bæredygtige løsninger til dansk industri.

Vi forestiller os, at du har en kandidatgrad og har stor erfaring med livscyklusvurderinger og beslægtede ydelser. Derudover forestiller vi os, at du matcher denne profil:

 • Du er selvstændig og ansvarlig og kan bruge din faglighed til at levere et stykke uvildigt rådgivningsarbejde
 • Din viden om bæredygtighed og cirkulær økonomi er omfattende, og du interesserer dig for de udfordringer, som industriens fokus på bæredygtighed giver
 • Du er godt orienteret i de nationale og internationale standarder, der regulerer fagområdet
 • Du sætter en ære i at dele din viden med dine kolleger for at styrke afdelingens kollektive faglighed
 • Du er velformuleret, når det gælder rapportskrivning på både dansk og engelsk
 • Du trives med at have indflydelse på dit eget job ved at præge den retning, vores ydelser og kundegruppe skal udvikles i. Samtidig forventer vi, at du er i stand til at have overblikket over en kombination af interne udviklings- og eksterne rådgivningsopgaver.

Du får frihed til at tilrettelægge din arbejdsuge og vælge dine opgaver. Uanset om du interesserer dig for landbrug, vedvarende energi, byggesektoren, små industrivirksomheder eller store EU-udviklingsprojekter, så har du mulighed for at dreje dit miljøkonsulentarbejde i den ønskede retning.

Noget for dig?

Som rådgivende ingeniørvirksomhed med flere end 1.000 ansatte har vi kompetencer inden for et hav af forskellige tekniske områder fra software til Power-to-X. Derfor er det altid muligt at få professionel sparring på et område, hvor du ikke selv er ekspert.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning til os allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende og indkalder kandidater til samtale undervejs.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Senior projektleder Charlotte Merlin på tlf. +45 43 25 08 56 eller Forretningschef Ole Tvede Larsen på tlf. +45 43 25 09 37.

Du søger jobbet på Jobindex. Følg linket i job faktaboksen.

FORCE Technology medarbejdere FORCE Technology medarbejdere FORCE Technology medarbejdere FORCE Technology medarbejdere

Er du klar til at tage udfordringen op?

Hvis det her lyder som noget for dig, så grib chancen og så send os din ansøgning og CV. Vi indkalder til samtaler løbende, så send gerne allerede i dag.

Hurtige facts om FORCE Technology

Blev etableret i

Antal kontorer

Antal medarbejdere


FORCE Technology forsker
Et læringsmiljø i konstant bevægelse

Du træder ind i en virksomhed, der hele tiden bevæger sig for at være på forkant med den teknologiske udvikling. Det betyder, at du får mulighed for at arbejde med det nyeste udstyr, udforske ny viden og flytte grænserne for, hvad der er muligt, ved at teste ting af, der ikke er prøvet før.

Dermed får du chancen for at udvikle dig i og med din rolle, samtidig med at nye muligheder hele tiden åbner sig. Så i FORCE Technology kan du finde mange forskellige karriereveje. Karriereveje der former sig efter lige netop dig, din viden og dine ambitioner.

FORCE Technology teknikere FORCE Technology teknikere FORCE Technology teknikere

Følg os på: