Brabrand

Salgselev med passion for salg

Er du passioneret omkring lastbiler og salg? Og drømmer du om et job i lastbilbranchen, hvor du bliver en del af et team, der deler din sprudlende passion?

I Volvo Truck Center Danmark gør vi en dyd ud af at uddanne dygtige unge mennesker. Derfor er en salgsuddannelse hos os en uddannelse med fremtid i.

Det er vores medarbejdere, der gør en forskel og sikrer vores succes på markedet. Derfor går vi op i, at der er kvalitet i den uddannelse, vi tilbyder.

Dine kommende arbejdsopgaver

Du vil blive uddannet med speciale i salg med fast base i salgsafdelingen, der håndterer salg af nye og brugte lastbiler samt udlejning af lastbiler.

Din hverdag vil indeholde udviklende arbejdsopgaver, hvor du vil få en bred berøringsflade inden for faget, og et stort ansvar for egne opgaver. Du får dygtige og engagerede kollegaer, som alle vil gøre deres til, at du falder godt til hos os og bliver en del af teamet.

Du bliver en del af en branche der er i rivende udvikling, hvor det ofte går stærkt. Her er højt til loftet, humor og gensidig respekt, og for den rette kandidat er der fremtidige karrieremuligheder.

Du vil få en bred vifte af spændende arbejdsopgaver. Du bliver ansvarlig for vores salgsudstilling, oprettelse af køretøjer i diverse systemer, salgsbesøg i samarbejde med kollegaer, deltagelse på messer, opfølgning af salg overfor sælgere, udarbejdelse af lejekontrakter, optimering af diverse processer i afdelingen, udarbejdelse af vejledninger og meget mere.

Din profil

Da du vil få en bred kontaktflade, er det vigtigt, at du kendetegnes ved at være udadvendt, positiv og god til at skabe relationer. Du motiveres af en tempofyldt hverdag, er ambitiøs og ser muligheder for en spændende karriere hos Volvo Truck Center Danmark, hvor du kan udvikle dig personligt såvel som fagligt.

Vi lægger derudover vægt på, at du:

  • kan bevare fokus, selvom du bliver forstyrret
  • forstår vigtigheden i at overholde deadlines
  • har en naturlig interesse og flair for IT
  • er udadvendt og trives med at møde nye mennesker
  • er en teamplayer, men kan også arbejde selvstændigt
  • er serviceminded og ansvarsfuld
  • er omhyggelig og har sans for detaljen

Vi forventer, at du forud for ansættelsen har gennemført en HHX, EUX eller EUD eller alternativt en HTX, HF eller STX suppleret med 5-ugers EUS-forløb.

Løn og vilkår

Uddannelsen varer 2 år, hvoraf du samlet set vil tilbringe ca. 11 uger på skole fordelt på 7 skoleopholdsperioder. Arbejdstiden i praktikperioderne er 37 timer pr. uge ex. frokostpause. Du omfattes af Industriens Funktionæroverenskomst og får elevløn i henhold til denne inkl. pensionsordning og sundhedsforsikring. Vi forventer, at ansættelsesdatoen senest vil være August 2022, men med mulighed for fleksibilitet.

Har du drivet og kompetencerne, så send os en motiveret ansøgning samt dit CV via linket ”søg jobbet online” senest den 18. juli 2022.

Vi ser frem til at høre fra dig

Har du konkrete spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Salgschef, Vest, Jacob Bøje på telefon 20 23 56 66.

Se, hvordan det er at arbejde hos Volvo Trucks

Volvo Danmark

Volvo - gode kolleger

Hos Volvo er vi gode kollegaer med plads til at være den vi er.

Jonas

Eftermarkedssælger

330

medarbejdere i Danmark

100.000

medarbejdere på verdensplan

190

lande på verdensplan

Vores Kerneværdier

Kvalitet

Vores engagement i kvalitet betyder produkter og serviceydelser, du kan regne med. Og det betyder bedre driftstid og en bedre bundlinje.

Læs mere

Sikkerhed

Vores engagement i at forebygge ulykker og mindske kvæstelser er lige så gammelt som os selv. Det betyder mere end 80 års nyskabende sikkerhedsarbejde.

Læs mere

Miljøhensyn

Vi arbejder på at opnå en mere bæredygtig transportbranche.

Læs mere
Volvo - venner i receptionen
Volvo - lastbil i værkstedet
Volvo - hygger på tagterrassen

Vores afdelinger

Vi sælger, servicerer og reparerer Volvo lastbiler samt Renault lastbiler og varebiler. Vi fordeler os på 7 lokationer i landet: Aarhus, Aalborg, Viborg, Holstebro, Randers, Taastrup og Hillerød.

Volvo - vores afdelinger