Nespresso Danmark

Coffee specialist – deltid

Nespresso Danmark Aarhus

Indrykket 

Drives du af at tale med mennesker og evner at holde deres opmærksomhed? Er du smilende, udadvendt, præsentabel og selvstændig? Har du smag for kaffekvalitet og moderne design?

Hos Nespresso er kulturen unik. Vi er passionerede, innovative og ikke mindst kundefokuserede. Vi mangler dig til at skabe den unikke kaffeoplevelse for vores kunder i vores Nespresso Boutique i Aarhus.

INDHOLD I JOBBET

 • Repræsentere Nespresso i vores Boutique i Aarhus
 • Fremvise og demonstrere Nespressos produkter samt yde kundeservice til eksistrende kunder
 • Opsøge salg med fokus på totaloplevelser for kunden med service og kaffevidenskab som redskaber
 • Arbejde i hverdage om eftermiddagen og hver anden weekend

EN ARBEJDSDAG

Det helt unikke ved Nespresso er, at vi ikke kun går op i kvaliteten af vores kaffe men også vores arbejdsplads. Du får en alsidig hverdag, hvor der er god plads og tid til at yde en ekstraordinær kundeservice. Vi har et kvalitetskaffeunivers, som du får lov til at udforske og introducere vores kunder til. Du bliver en del af et passioneret team, som hver dag fokuserer på, at alle bidrager til, at Nespresso forbliver en attraktiv arbejdsplads. Nespresso tilbyder en konkurrencedygtig løn, bonusprogram og et skræddersyet og grundigt onbording program, der sikrer dig en god introduktion til både kaffe og arbejdsopgaverne. Vi prioriterer løbende udvikling og træning i kaffe, salg & bæredygtighed m.m.

Du får de bedste rammer i form af løbende træning, gode arbejdsforhold og engagerede kollegaer; ”Det bedste ved at arbejde i Nespresso er, at man aldrig er alene. Vi er et team, som altid er meget passioneret, og vi hjælper altid hinanden.”

DINE ERFARINGER OG KOMPETENCER

 • Lyst til at lære alt om Nespresso og evnen til fortælle det videre. Vi vil oplære dig, så du behøver ikke at have kaffeviden på forhånd
 • Du taler og læser dansk flydende
 • Fleksibel mht. arbejdstider og lyst til at bidrage til et godt sammenhold

VI TILBYDER

 • Specialiseret træning i kaffe, luksusvarekoncept og bæredygtighed
 • Professionelt og dynamisk team
 • Attraktiv lønpakke

I NESPRESSOSAMMENHÆNG

 • Professionelt og dynamisk team: Vi repræsenterer Nespresso på bedste vis og hjælper hinanden til at yde vores bedste
 • Passioneret : Vi brænder for at gøre en synlig forskel
 • Performancedrevet: Vi har klare målsætninger og har fokus på at opnå vores mål og samarbejde for at forbedre hinanden.

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, og du brænder for at gøre en forskel i Nespresso, så send hurtigst muligt din ansøgning samt CV og billede til job.copenhagen@nespresso.com.
Mærk ansøgningen ”Coffee Specialist Aarhus Deltid”.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!


About Nestlé Nespresso SA

Nestlé Nespresso SA is the pioneer and reference for highest-quality portioned coffee. The company works with more than 120,000 farmers in 15 countries through its AAA Sustainable Quality™ Program to embed sustainability practices on farms and the surrounding landscapes. Launched in 2003 in collaboration with the NGO Rainforest Alliance, the program helps to improve the yield and quality of harvests, ensuring a sustainable supply of high-quality coffee and improving livelihoods of farmers and their communities.
Headquartered in Lausanne, Switzerland, Nespresso operates in 81 countries and has over 13'000 employees. In 2022, it operated a global retail network of 802 boutiques. For more information, visit the Nespresso corporate website: www.nestle-nespresso.com