Snedkernes Uddannelser

Uddannelseskonsulent

Snedkernes Uddannelser København

Indrykket 

Snedkernes Uddannelser søger en uddannelseskonsulent til et spændende fuldtidsjob i et uddannelsessekretariat. Som uddannelseskonsulent vil du komme til at arbejde tæt sammen med resten af medarbejderne i sekretariatet omkring servicering, administration og udvikling af de erhvervsfaglige uddannelser og arbejdsmarkedsuddannelser som Snedkernes Uddannelser har ansvaret for.

Dit ansvar og dine opgaver

Som uddannelseskonsulent får du ansvar for at betjene forskellige faglige udvalg i forhold til at udvikle og implementere bestemte erhvervsuddannelser og arbejdsmarkedsuddannelser. En del af dit arbejde bliver at forberede redegørelser og analyser til arbejdsmarkedets parter, som sidder i de faglige udvalg. Mellem møderne skal du følge beslutningerne til dørs ved at opretholde en tæt kontakt til branchen, ministerie og erhvervsskoler. Dertil får du ansvar for udviklingsprojekter og deltager i events som f.eks. DM i Skills, som sekretariatet deltager i.

Din profil

  • Du har en videregående uddannelse gerne kombineret med en erhvervsfaglig uddannelse
  • Du har en grundlæggende viden om EUD- og AMU-området
  • Du har viden og nysgerrighed om teknik og teknologisk udvikling
  • Du er analytisk og bliver ikke skræmt af tal
  • Du er skriftligt velfunderet og evner at kommunikere med forskellige målgrupper
  • Du trives i et politisk og paritetisk sammensat miljø
  • Du kan både deltage i tværgående opgaver og arbejde selvstændigt
  • Du kan skabe netværk og være opsøgende i forhold til samarbejdspartnere

Hvem er vi

Snedkernes Uddannelser er en selvejende institution, som er etableret af Dansk Industri og Faglig Fælles Forbund 3F. Snedkernes Uddannelser fungerer som sekretariat for en række erhvervsuddannelser og efteruddannelse inden for træ- og møbelindustrien og byggeri. Opgaverne er koncentreret om drift og udvikling af branchens uddannelser. Vi er pt. 4 medarbejdere på fuld tid. Yderligere oplysninger om Snedkernes Uddannelser findes på: www.snedkerudd.dk.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning vedlagt CV uden personfølsomme oplysninger via "Søg jobbet online." Ansøgningen skal være modtaget senest den 8. juli 2022 kl. 12.00. Grundet ferie forventes ansættelsessamtaler først afholdt i uge 33 og uge 34 med henblik på ansættelse hurtigst muligt derefter. For yderligere oplysninger kontakt sekretariatschef Hanne Pein på tlf. 2025 2635 til og med uge 27.