Mandecentret Botilbud ApS

Mandecentret Slagelse søger en Socialfaglig rådgiver eller pædagogisk rådgiver til Mandecentret Botilbud

Mandecentret Botilbud ApS Slagelse

Indrykket 

Er du pædagogisk uddannet med socialfaglige kompetencer eller socialrådgiver med pædagogiske kompetencer? – Og vil du være med til at gøre en forskel for mænd i krise?

Vi søger endnu en rådgiver, der kan støtte mænd i krise efter parbrud/skilsmisse eller vold i nære relationer, gennem udviklende og støttende samtaler samt sagsbehandling, pædagogisk og praktisk hjælp.

Vi er Mandecentret Botilbud – et krisecenter for mænd. Nogle mænd rammes efter et afsluttet forhold af en social deroute, hvor en ellers velfungerende mand nu står som hjemløs, social udsat og for nogens vedkommende som voldsudsat. Bag enhver mand, der henvender sig til Mandecentret, er der en fortælling om en brud familie, krise og sorg. Fælles for mændene er at de er presset til det yderste med et akut behov for hjælp. Få mænd har erfaring med at søge hjælp til problemer i familielivet.

Mandecentret er til for at hjælpe mænd og deres børn. Vores mål er at sikre en kompetent og nærværende hjælp til krise- og voldsramte mænd via vores botilbud og ambulant rådgivning. Mandecentret blev etableret i 2006 med et botilbud i København. I dag er vi syv afdelinger placeret i Aalborg, Randers, Aarhus, Esbjerg, Odense, Slagelse og København.

Hvad skal du hjælpe vores mænd med?

Mandecentret Slagelse har brug for endnu en rådgiver og vi søger derfor en erfaren rådgiver med indgående kendskab til serviceloven og pædagogiske kompetencer, der skal være med til at sikre det høje faglige niveau som kontaktperson for nogle af de mænd som bor på Mandecentret.

Dine opgaver i jobbet som vores nye socialfaglige eller pædagogiske rådgiver vil bl.a. være følgende:

 • Helhedsorienterede afdækkende samtaler
 • Krisehåndtering
 • Relationspleje
 • Kontaktperson for 4-6 beboere inkl. efterforsorg
 • Udfærdigelse af opholdsplaner
 • At understøtte og rådgive manden
 • Kontakt og dialog med mandens hjemkommune
 • Sagsbehandling
 • Rådgivning og støtte i forhold til Familieretshuset, herunder skilsmisse, rettigheder, samvær m.v.
 • Deltagelse i sociale aktiviteter
 • Vidensdeling og profilering af vores tilbud
 • Samarbejde med frivillige

Hvem er du?

Du har relevant erfaring, som du kan bruge i jobbet hos os. Det er vigtigt, at du kan kommunikere og samarbejde med medarbejdere på tværs af afdelinger og faglighed. Du skal kunne arbejde selvstændigt og tage ansvar for arbejdsopgaver samt være løsningsorienteret og åben for nye opgaver. Det er ligeledes vigtigt, at du har øje for, hvordan vi kan blive ved med at udvikle os og bringe nye perspektiver på opgaveløsningen. Du vil blive tilknyttet vores faggruppe på tværs af landet, så der er mulighed for sparring og udvikling.

I Mandecentret arbejder vi med en flad struktur, hvor vi alle tager aktiv del i at huset fungerer optimalt for beboere, kolleger, samarbejdspartnere og besøgende. Det er derfor vigtigt at du anser det at løfte i flok, som en selvfølge og at du er ikke bleg for at tage fat, der hvor der er behov for det.

Og kan du svare ja til følgende

 • Har en relevant uddannelse indenfor det socialfaglige eller pædagogiske område med kendskab til bl.a. Serviceloven og gerne til Familieretshuset
 • Har evne og interesse i at møde mennesker i krise både i det formelle og uformelle rum
 • Ønsker at bidrage til et godt og sundt arbejdsmiljø
 • Har mod og styrke til at bidrage til at klare udfordringer og være en del af en forandringspræget hverdag.
 • En høj grad af selvstændighed, fleksibilitet og omstillingsparathed – samtidig med at du bevarer roen og overblikket
 • Trives i at navigere i både at være til stede for beboerne og afsætte tid til administrative og praktiske opgaver.
 • Du er i stand til at skabe struktur for dig og dine opgaver, hvor du både udvikler, drifter og afslutter dine opgaver.
 • Kan indgå i teamsamarbejde og trives med daglig sparring med kolleger og ledelse.
 • Du kan have en senvagt om ugen til mellem 18-20 og til tider deltage i weekendarrangement for mændene og deres børn.

Det skal være sjovt at gå på arbejde. Derfor forventes det, at du engagerer dig i dine kollegaer, og aktivt er med til at skabe et godt arbejdsmiljø.

Hvad tilbyder vi?

Du kommer til at arbejde iblandt passionerede og fagligt stærke kollegaer, som alle arbejder for at sikre bedre vilkår og indsatser for krise- og voldsramte mænd og deres børn. Vi har højt til loftet og en uformel omgangstone.

Du kommer til at referere til Forstander Daniel Emil Kristensen

Arbejdsstedet: Fruegade 3 og Skolegade 7, 4200 Slagelse

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt med fleksible mødetider efter aftale og fri hver weekend, på nær enkelte weekendarrangementer.

Opstart d. 01.09.2022. eller før, måske efter endt sommerferie.

Ansøgningsproces

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning og CV via Jobindex ved brug af linket nedenfor. Din ansøgning skal være os i hænde senest den 08.07.2022. Vi holder samtaler fredag d. 15/7 og mandag d. 18/7. Hvis du ikke er indkaldt til samtale på disse dage, skal du betragte stillingen besat til anden side. Vi ved, at det er midt sommerferien, og kan kun være lidt fleksible.

Læs gerne vores Årsberetning 2021_Mandecentret_WEB og ”Under radaren” og relatér disse til din motivation for at søge stillingen i din ansøgning.

Du er velkommen til at kontakte Daniel Emil Kristensen tlf.: 5455 0108 eller mail: dek@mandecentret.dk, hvis du har afklarende spørgsmål om stillingen.

Informationsmøde

Mandecentret Slagelse afholder et informationsmødefredag d. 1/7 kl. 14-15 på Fruegade 3, 4200 Slagelse. Tilmeld dig på 7025 9011 Mødet er for dem søger jobbet, men gerne vil vide mere om Mandecentret Slagelse. Der vil være en kort rundvisning og en halvtimes oplæg om Mandecentret + spørgsmål.

Vigtigt - Alle som indsender en ansøgning/CV, har lige mulighed for jobbet, også selvom de ikke kan være med på informationsmødet.