Zócalo Falkoner Allé

Restaurantchef til succesfuld Mexicansk restaurantkæde

Zócalo Falkoner Allé Frederiksberg

Indrykket 

Vil du stå ved roret på vores sunde fastfood-rejse?

Zócalo er en kæde af Mexicanske restauranter med rødder i Sverige og på Island. Vi åbnede vores første restaurant i Tivoli Food Hall i 2017, på Nørrebros Runddel i efteråret 2020 og senest har vi åbnet Zócalo på Frederiksberg. Vi vil være landsdækkende og åbne 25 restauranter i Danmark – næste restaurant i Danmark er allerede på vej. Internationalt er Zócalo også i vækst og åbner i 2023 deres første restaurant på det engelske marked.

Som restaurantchef hos Zócalo får du ansvaret for din egen restaurant og dens daglige drift. Vi forventer, at du er god til at planlægge og er vant til at arbejde struktureret med fokus på de gode resultater. Dit arbejde foregår primært på gulvet og derudover får du ansvaret for:

  • Egenkontrol og fødevaresikkerhed.
  • Arbejdsmiljøet i restauranten.
  • Status og varebestilling.
  • Vagtplanering.
  • Rekruttering, træning og udvikling af dit eget team.
  • Motivering og opfølgning.

Hos Zócalo kan vi tilbyde dig:

  • En arbejdsplads med et godt sammenhold
  • At komme med på en spændende rejse med udbredelse af Zócalo-brandet i Danmark
  • Daglig kontakt med ledelsen – kort vej til beslutningstagerne

Har du nogle af følgende ting i rygsækken, hører vi meget gerne fra dig:

  • Du kommer med erfaring som restaurantchef, assistant manager, kok, souschef eller fra andre relevante jobs, hvor du har arbejdet med drift og ledelse.
  • Har du erfaring fra anden fastfood-kæde er det en fordel.
  • Du har et stærkt konkurrencegen og elsker at tage ansvar.
  • Du trives i et travlt miljø og kan bevare overblikket, også når der er travlt.
  • Du elsker kontakten med gæsterne og sætter en ære i at yde en service udover det forventede.
  • Du er kendt for dit gode humør, smil og høje engagement.
  • Du er god til at motivere dit team og elsker at træne og udvikle dine medarbejdere.

Hvis ovenstående lyder som dig bedes du indsende CV og ansøgning via knappen forneden. Har du spørgsmål kan du kontakte Master-franchisetager Jimmy Seide Peterson på 20460494 eller jimmy@zocalo.restaurant.

Vi glæder os til at møde dig.


Om Zócalo:

Vi kalder vores mad for Fresh Happy Mex – ærlig og sund fastfood lavet fra bunden af nøje udvalgte råvarer. Vi er inspireret af taquerias i det mexicanske Mission District i San Francisco, et område, hvor traditionelt mexicansk køkken møder den friske californiske kulinariske kultur.