ProTruck A/S

ProTruck søger fire værkstedsmekanikere

ProTruck A/S Odder

Indrykket 

Har du gaffeltrucks i blodet, og kan du dit håndværk? Så er det dig, vi mangler på “verdens bedste” værkstedsteam.

Hos ProTruck har vi forrygende travlt. Derfor søger vi nu fire nye mekanikere til vores værkstedsteam i Odder. Her vil du komme til at indgå i en spændende hverdag med alsidige opgaver, der bl.a. omfatter klargøring, renoverings- og reparationsopgaver af vores mange forskellige maskiner samt computerstyret fejlsøgning og svejsearbejde.

ProTruck er Danmarks hurtigst voksende truckfirma, og vi er stolte af at kunne tilbyde dig optimale arbejdsforhold i et topmoderne værksted med alle de faciliteter, du kan forestille dig. Vi mener nemlig, at kun det bedste er godt nok – både når det gælder dine arbejdsbetingelser og vores produkter.

Som vores nye mekaniker får du masser af ansvar. Dine kompetencer sættes i spil sammen med dine dygtige kolleger, og du får rig mulighed for at opkvalificere og udvikle dig. Hos os løfter vi i flok, og der er en uformel omgangstone. Vi arbejder hver dag for at skabe de bedste rammer for vores medarbejdere. Det giver nemlig en god stemning – og det smitter.

Om dig

Det er vigtigt for os, at du er en teamplayer og er løsningsorienteret med stort fokus på kvalitet – og du ved, at den bedste service får vores kunder til at komme igen. Du er struktureret, har et godt overblik og ser detaljerne såvel som helheden.

Vi forventer, at du:

 • er uddannet som truck-, lastbil-, entreprenør- eller landbrugsmekaniker og har kendskab til dieselmotorer, el og hydraulik
 • har branchekendskab fra gaffeltruck eller anden beslægtet branche (traktorer, entreprenør)
 • har erfaring med svejse- og skæreopgaver
 • er ansvarsbevidst og stabil
 • har ordenssans og overblik
 • er serviceminded og kan lide, at der sker noget
 • har gyldigt kørekort til personbil og gerne trailer

Om ProTruck

ProTruck har været på en enestående vækstrejse og er i dag én af Skandinaviens største leverandører af gaffeltrucks, terminaltraktorer, specialmaskiner og øvrige logistikløsninger med en årlig omsætning på godt 350 mio. kr. Denne markedsposition er opnået på bare otte år siden starten i 2012. Nøglefaktorerne har været en kombination af de helt rigtige medarbejdere og en konstant indsats på høj kvalitet i både produkter og service. I dag er vi et stærkt hold af dedikerede medarbejdere, der hver dag arbejder for at skabe værdi for vores kunder.

Hos ProTruck tilbyder vi dig

En fuldtidsstilling i en virksomhed, der er kendt for sine gode arbejdsvilkår, og hvor der er rig mulighed for at udvikle sig.

Du bliver en del af et ungt, dynamisk team, der hver dag arbejder for at skabe værdi for vores kunder. Vi lægger vægt på frihed under ansvar i en effektiv arbejdsdag, hvor der altid er plads til et godt grin og fællesskab.

 • En attraktiv lønpakke inkl. pension og sundhedsforsikring i en virksomhed i vækst
 • Ansættelse i et velfungerende og ungt team af kolleger
 • Gode arbejdsvilkår i helt nyt værksted med frihed under ansvar
 • En spændende og afvekslende arbejdsdag med masser af udfordringer
 • En virksomhed, der er certificeret importør af HYSTER gaffeltrucks og intern transportmateriel i Danmark
 • Et godt arbejdsklima, hvor fokus er teamånd, initiativ og medansvar
 • Fleksible arbejdstider

Har du fået lyst til at blive vores nye kollega?

Så ringer du bare til Kristian Møller, der er værkfører, og tager en snak med ham. Hans telefonnr. er 54 55 04 05. Han kan også svare på evt. spørgsmål, du må have.

Tiltrædelse: Hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist: Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt.