Social- og sundhedsskolen på Færøerne

Færøernes SOSU-skole søger underviser til engelsk på gymnasialt niveau til skoleåret 2022/2023

Social- og sundhedsskolen på Færøerne Porkeri

Indrykket 

Jobprofil

Undervisning i engelsk på gymnasialt niveau på erhvervsuddannelser på Færøerne. Undervisningen omfatter undervisning af SOSU-hjælpere, SOSU-assistenter og pædagogisk assistentstuderende. Stillingen besættes som årsvikariat.

Alle klasser er ikke inde på skolen samtidig, hvorfor undervisningen er i perioder i de forskellige klasser. Stillingen svarer til 3/4 af en fuldtidsstilling.

Profil

Du har en uddannelse som cand.mag., eller lignende. Herudover forventer vi, at du har erfaring med digitale undervisningsplatforme. Relevant erfaring og gerne pædagogikum er en fordel, men ikke et krav.

Tiltrædelse

Stillingen ønskes besat den 1. august 2022.

Ansættelse

Løn, pension og ansættelsesforhold følger overenskomsten mellem det Færøske Finansministerie og Yrkisfelagið miðnám, som er fagforeningen for gymnasiale undervisere på Færøerne. Vikariatet er midlertidigt frem til 30. juni 2023. Bolig følger ikke med jobbet, men skolen vil være behjælpelig med at finde bolig.

Ansøgning

Ansøgninger med beviser og CV skal sendes til heilsuskulin@skulin.fo med frist den 17. juni 2022. For mere info kan du ringe eller skrive til rektor Vivie Davidsen, vivie.davidsen@skulin.fo, tlf. 00298 294200.


SOSU-skolen på Færøerne ligger på Suðuroy i samme bygning som gymnasiet på Suðuroy. Vi har 12 fastansatte undervisere og 8 timelærere og årsvikariater. Skolen startede op i 2001. Skolen udbyder uddannelserne, SOSU-hjælper, SOSU-assistent og pædagogisk assistent.