Jobindex – søger for Bramidan
Bramidan
 

Få fri hver 3. fredag. Bliv Servicetekniker i Midtjylland, Sjælland eller Københavnsområdet

Vil du have et teknikerjob, hvor du får friheden til at planlægge dine egne opgaver - og en fridag hver 3. fredag?

  • Kan du se dig selv i en selvstændig hverdag, hvor du starter tidsregistreringen, når du forlader dit hjem?
  • Vil du have egen servicebil – en VW Transporter, som er fuldt udstyret med den nyeste teknologi og DSG-gear?
  • Og kan du se fordelene ved at planlægge dine egne opgaver ud fra månedens pulje – og prioritere akutjobs?

Reparation af ballepressere og komprimatorer

Du bliver udstyret med en servicebil, der er forsynet med den nyeste teknologi og DSG-gear. Arbejdet vil være ligeligt fordelt mellem reparationsopgaver (både akutte og planlagte), og service- og installationsopgaver.

Vores kerneprodukter er ballepressere og komprimatorer, der hovedsageligt står på genbrugspladser, industrikunder eller hos supermarkeder.

Du bygger relationer til vores kunder…

Fordi du selv koordinerer, har du tæt kontakt til vores kunder. Faktisk er du ejer på hele kundeforløbet – fra ordren tikker ind, til du taster reservedele ind og sender opgaven til fakturering på kontoret. Det meste kan klares fra bilen via vores ERP-system, som du tilgår fra din iPad.

… og får opbakning fra erfarne kolleger

Du bliver en del af en gruppe af 18 erfarne teknikere, og her får du især kontakt til kollegerne vest for Storebælt. Vi har et supergodt supportnetværk, og du kan altid ringe til vores supporter, som sidder klar til at hjælpe.

Når du starter, sørger vi selvfølgelig også for grundig oplæring. Det sker både på fabrikken og på samkørsel med en kollega, som sætter dig godt ind i tingene.

Fleksible arbejdstider er en del af pakken

Udover de fleksible arbejdstider kan du se frem til at holde fri hver 3. fredag (eller onsdag, hvis det passer dig bedre). Vi justerer nemlig arbejdstiden løbende og samler sammen til en fridag. Overarbejde kan forekomme, men det planlægger vi sammen.

Derudover er det kutyme hos os, at du starter tidsregistreringen, allerede fra du forlader din bopæl, til du er hjemme igen.

Har du hænderne godt skruet på?

Du er uddannet automatik-, auto-, entreprenør- eller landbrugsmaskinmekaniker. Det kan også være, at du er lastvognsmekaniker, smed eller lignende. Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har en intern tekniker eller vedligeholdelsesrolle i dag. Derudover:

  • har du erfaring med fejlfinding på styringer
  • kan du kommunikere på engelsk – primært mundtligt, men også gerne skriftligt.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Mark Kvanner på 72 45 96 07. Send blot dit CV med en kort motivation for at søge jobbet. Send det hellere i dag end i morgen, da vi indkalder til samtaler løbende.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Mark Kvanner
Mark Kvanner
Rekrutteringskonsulent
Telefon
72459607
Jobindex – Find din jobglæde