APM Terminals – Aarhus A/S

Resource Planner

APM Terminals – Aarhus A/S Aarhus

Indrykket 

APM Terminals – Aarhus A/S søger en Resource Planner til vores Workforce Management-team i Operations. Stillingen er tidsbegræset.

Vi tilbyder

En spændende og uformel arbejdsplads på Danmarks største containerterminal med varierende og udfordrende arbejdsdage i internationale omgivelser.

APM Terminals er et selvstændigt selskab i A.P. Møller-Mærsk Gruppen. Vores kernekompetencer er drift og ledelse af containerterminaler i hele verden. For den rette kandidat vil der være gode muligheder for videre karriereudvikling, både lokalt og internationalt.

Om jobbet

I jobbet som Resource Planner bliver en af dine fornemmeste opgaver at sikre planlægning og koordinering af vores fastansatte havnearbejdere på terminalen. Dine dage kommer primært til at bestå af:

  • Operativ problemløsning
  • Planlægning og løbende administration; herunder udmønstring af arbejdsstyrken på daglig basis
  • Håndtering af sygemeldinger og tidsregistrering

Derudover vil analysearbejde være en essentiel del af dine arbejdsopgaver, både i forhold til effektivitet og optimering af arbejdsgange.

Du vil i jobbet som Workforce Planner have en bred kontaktflade på tværs af organisationen, og du vil i din dagligdag være i løbende kontakt med vores 100 fastansatte havnearbejdere; såvel som kollegaer i Operations-afdelingen og på tværs af organisationen.

Om dig

Den rette kandidat er kommunikativt stærk og med stor flair for at arbejde med mennesker – dette tilsat en stor mængde empati. Derudover ville det være en fordel at du besidder:

  • Gode IT-kundskaber, herunder særligt Excel
  • Analytiske evner med fokus på detaljen
  • Du er serviceminded og har en imødekommende personlighed, som brænder for at gøre hverdagen bedre for vores medarbejdere
  • Du skal være i stand til at arbejde struktureret med stor frihed samt fungere godt i et team.
  • Du skal kunne trives i en hverdag med højt tempo, hvor to dage sjældent er ens – selvom det måske lyder som en kliché.

Øvrigt

APM Terminals A/S er placeret på Østhavnsvej 43 på havnen i Aarhus. Dine arbejdstider kommer til at foregå i tidsrummet fra 06:00-17:00 med fleksibilitet for tidlig eller sen mødetid.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at rette henvendelse til Workforce Manager, Søren Wäinö Hansen på tlf. 3127 0663.