Hillerød Forsyning

Servicemedarbejder til vores genbrugsbutik

Hillerød Forsyning

Indrykket 

Er du serviceminded, glad for kundekontakt og interesseret i et job, hvor du er med til at forbedre miljøet ved at bemande vores genbrugsbutik? Hvor vi videresælger de ting, som er for gode til at blive kasseret? Så er du måske vores nye kollega.

Om stillingen

Hillerød Forsyning søger en ny kollega til at passe vores genbrugsbutik. Butikken er placeret på vores genbrugsstation. Stillingen er af midlertidig karakter. Vi kan tilbyde dig ansættelse frem til slutningen af august måned, og vi ser gerne, at du kan starte hurtigt. Stillingen er på ca. 25 timer pr. uge.

I butikkens åbningstid kommer du til at betjene vores kunder, du sætter nye varer på plads og nedtager varer, som ikke er blevet solgt. Du holder butikken pæn og ren samt aftørrer hylder. Når butikken er lukket, vil du forestå almindelig rengøring og oprydning på hylderne og i vores baglokale.

Om dig

Din hverdag vil indebære kontakt med mange forskellige mennesker. Det er derfor vigtigt, at du er åben, serviceorienteret og udadvendt. Vi lægger vægt på de personlige og menneskelige egenskaber, og du skal derfor være god til mennesker og forstå nødvendigheden i at kommunikere i øjenhøjde – både med kunder, samarbejdspartnere og dine kolleger.

Vi ser gerne, at du har erfaring med kundebetjening. Har du erfaring inden for affalds- og genanvendelsessektoren vil det være en fordel. Du skal være en fleksibel og robust person, der sætter pris på et til tider hektisk miljø. Det vil være en fordel, hvis du har:

  • sans for at gøre en butik indbydende og holde den pæn
  • erfaring med simpelt kasseregnskab eller lyst til at lære det
  • sans for købmandskab

Du er en engageret og ansvarsfuld teamplayer, og du har fokus på, hvad der er bedst for virksomheden.

Vi tilbyder

Spændende arbejdsdage, hvor der ofte er fuld fart på. Vi værner om vores arbejdsmiljø, vi har en uformel omgangstone samt frihed under ansvar. Du vil blive en del af et godt team og kammeratskab på genbrugsstationen.

Stillingen er på 25 timer om ugen fra kl. 12:00-17:00 fra mandag til fredag. Aflønning sker efter gældende overenskomst.

En arbejdsplads i Klima- og Miljøcentret på Solrødgård, hvor der både fra din arbejdsplads og fra kantinen (med den gode kantineordning og frugtordning) er udsigt til skønne grønne arealer.

En aktiv personaleforening, gode kolleger overalt i organisationen, massageordning, sundhedsforsikring og meget mere.

Vi har i Hillerød Forsyning fokus på at være et attraktivt sted at arbejde. Vi har fokus på en god arbejdskultur, gode udviklingsmuligheder for den enkelte medarbejder samt høj medarbejdertilfredshed og arbejdsglæde.

Ansøgning og tiltrædelse

Hvis du synes, jobbet er noget for dig, så send din ansøgning med vedhæftet CV og evt. relevante bilag via ”Søg jobbet online”-knappen snarest, da vi løbende tager kandidater ind til samtale.

Yderligere information

Er du blevet nysgerrig, og vil du vide mere om jobbet, kan du kontakte Hanne Thinghuus, som er den daglige leder af genbrugsstationen, på tlf.: 48 23 10 00 mellem kl. 09:00-12:00 eller på haja@hfors.dk.


Hillerød Forsyning

Hillerød Forsyning understøtter kundernes sundhed og hverdagsliv, både i dag og i fremtiden, ved at levere rent vand og varme samt håndtere spildevand og affald på en miljømæssig, ressourcemæssig og økonomisk, bæredygtig måde. Vi er en dynamisk multiforsyningsvirksomhed med ca. 165 engagerede medarbejdere.

Læs mere om Hillerød Forsyning på www.hillerodforsyning.dk.