Midtjyllands Elektricitetsforsynings Selskab Amba (MES A.m.b.a.)

Voksenlærling som forsyningsoperatør

Midtjyllands Elektricitetsforsynings Selskab Amba (MES A.m.b.a.) Brande

Indrykket 

MES A.m.b.a. søger 2 voksenlærlinge til elforsyningen med opstart 1. september, som kan motiveres af at arbejde med elforsyningsanlæg, og som værdsætter stabile og fleksible arbejdsforhold. Din personlighed og indstilling til jobbet, vægter højere end din uddannelse og brancheerfaring. Vi tilbyder således at uddanne dig som forsyningsoperatør, med mulighed for fastansættelse efter endt uddannelse.

Dine arbejdsopgaver bliver

 • Etablering og servicering af stationsanlæg, kabelanlæg og luftledningsanlæg på 0,4kV, 10kV og 60kV spændingsniveau
 • Drift, vedligehold og fejlfinding på eksisterende anlæg
 • Udbygning og udvikling af el-nettet
 • …samt bidrage til den gode kultur i MES, som vi værner meget om

Om dig

Vi forestiller os, at du har hænderne skruet rigtigt på og har en god fysik. Du er indstillet på at arbejde udendørs, og er ikke bange for højder. Din baggrund kan pege i mange retninger, men det vigtigste er din lyst til at arbejde i en virksomhed, hvor vi prioriterer arbejdsglæden højt.

Som person har du overblik, og kan arbejde selvstændigt med forskellige opgaver og projekter, ligesom du også kan arbejde i teams. Du har en positiv tilgang til andre mennesker, med respekt for individuelle værdier. Et godt humør med smittende engagement vil også passe fint ind i vores kultur.

Derudover forventer vi, at du:

 • Motiveres af at arbejde under stor frihed og selvstændighed.
 • Kan lide et arbejde med stor fleksibilitet, og har som minimum kørekort B.
 • Værdsætter en arbejdsdag som kan være meget afvekslende, hvor vi hjælper hinanden, og hvor der er kort vej til beslutningstager.

Vi tilbyder dig

 • Stor frihed til at løse dine opgaver selvstændigt, i en branche der tilbyder stabile og trygge arbejdsforhold.
 • En mindre organisation, hvor der er højt til loftet, ikke langt fra tanke til handling, og hvor vi har stor fokus på kvalitet og sikkerhed.
 • En attraktiv gagepakke og personalegoder, hvor bl.a. din timeløn ligger noget over vores overenskomst.
 • Grundig introduktion og oplæring i dine arbejdsopgaver, herunder en betalt 2-årig uddannelse som forsyningsoperatør. Uddannelsen gennemfører du sammen med en kollega, hvilket giver dig mulighed for nyttig sparring og erfaringsudveksling under forløbet.
 • En arbejdsplads, der insisterer på at udleve MES værdier, hvilket bl.a. betyder fokus på, at der er harmoni mellem arbejds- og privatlivet.

Rekrutteringsprocessen varetages af firmaet Willcan. Har du spørgsmål til jobbet eller processen, er du velkommen til at kontakte Anders Bech på 29 29 28 27. Vi holder løbende samtaler, men venter gerne på den rette.

Send din ansøgning til ab@willcan.dk mærket ”Forsyningsoperatør” og vedlæg dit CV. Alle henvendelser behandles fortroligt.


Siden MES så dagens lys tilbage i februar 1921 med 471 elforbrugere, har MES udviklet sig til i dag at være en moderne energi-, fiber- og servicevirksomhed.

I 2017 er vores elnetvirksomhed blevet sammenlagt med Energiselskabet RAH. Denne spændende udvikling indebærer løbende nye tilpasninger og andre tiltag, der gør at på MES er der ikke plads til at kede sig, men til at udvikle sig!