Hyldgaard & Larsen ApS

Vi søger snarest muligt en vikar til vores botilbud

Hyldgaard & Larsen ApS Aalestrup

Indrykket 

Som vikar skal du være med til at give vores borgere den nødvendige tryghed, støtte og hjælp, når det er nødvendigt. Du skal motivere vores borgere til at skabe en god hverdag, hjælpe med praktiske opgaver i huset og udføre sundhedsfaglige opgaver, såsom at udlevere medicin. Og du skal arbejde med udgangsregulativ, hvilket er borgere, der kan have en dom. Dette i tæt samarbejde med dine kollegaer i huset. Vi sørger selvfølgelig for, at du får den nødvendige oplæring!

Så hvis du…

Er pædagogisk orienteret. Du kan være ufaglært, pædagogisk assistent, social- og sundhedshjælper, social- og sundhedsassistent eller andet. Erfaring fra lignende opgaver er en fordel.

Kan arbejde selvstændigt, er handlekraftig og engageret.

Har en motiverende og anerkendende tilgang til både borgere og kollegaer.

Tilbyder vi…

  • Et job med stor fleksibilitet i forhold til planlægning af dine arbejdtider
  • Et job med stor frihed under ansvar
  • Løbende fokus på arbejdsglæde og trivsel for dig og dine kollegaer
  • Mulighed for videreudvikling og -uddannelse

Vi arbejder ud fra metoderne Low Arousal og LA2, som er en metode til at forebygge vold, trusler og magtanvendelser samt at fremme trivslen for borgerne. I introforløbet får du undervisning i LA2 og tilbydes derudover fast supervision.

Praktiske forhold/Ansættelsesforhold

Der er tale om en vikarstilling.

Løn og ansættelsesvilkår aftales nærmere.

Tiltrædelse snarest muligt efter nærmere aftale.

Du er fast tilknyttet vores botilbud i Aalestrup, Otto Jørgensensvej 5, 9620 Aalestrup. Og kan, ved behov, dække vagter i Hyldgaard & Larsens øvrige botilbud i Em og Hoven.

Ansøgning

Send din ansøgning, CV og evt. andre relevante bilag via knappen ”Søg jobbet online”.

Samtaler afholdes løbende. Du får nærmere besked herom.

Har du spørgsmål til jobbet?

Er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Martin Eriksen, tlf. 71 96 94 14 eller afdelingsleder Martin Larsen, tlf. 92 90 63 22.

Du kan også læse mere om os på www.hyldgaardoglarsen.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!


Om Hyldgaard & Larsen

Hyldgaard & Larsen er en privat virksomhed, som samarbejder med kommuner i hele landet. Vi tilbyder fleksible sociale løsninger for en lille gruppe af landets mest udsatte borgere. De borgere, vi hjælper, har behov for en vedholdende pædagogisk indsats, som kan imødekomme komplekse psykiske, adfærdsmæssige og/eller sociale vanskeligheder. Vi har tre botilbud og flere specialtilbud og er en organisation i vækst og udvikling.