Projektassistenten, som får de administrative processer til at køre som smurt

Nøgleord for rollen som projektassistent er struktur, grundighed, hjælpsomhed og proaktivitet i forhold til at opsøge viden. Kan du nikke genkendende til denne beskrivelse? Så er det måske lige dig, vi leder efter som vores nye projektassistent hos Nordkysten.

Vi søger en kollega til vores kontor i Gilleleje til at supportere vores projektledere i vores vand- og højspændingsafdeling. Din allervigtigste opgave er at sikre en høj og ensartet kvalitet, hvor du er med til at understøtte og håndtere de administrative opgaver i afdelingen. Forventeligt vil du blive koblet på 2-3 projektledere inden for fjernvarme, vand og el-projekter.

Spændende, ikke? Så læs endelig med nedenfor, hvor du kan få et nærmere indblik i dit, måske, kommende job.

Du får et fantastisk fundament for opgaven, da du vil få grundig oplæring gennem et godt og tæt samarbejde i en velfungerende afdeling. Du holder af en varierende hverdag, hvor opgaverne står i kø.

Som projektassistent er du en succes i rollen, når du lykkes med at:

  • Tage ansvar for en række administrative opgaver, både at de bliver løst og den efterfølgende opfølgning – det kunne f.eks. være bestilling og forlængelser af gravetilladelser, udarbejdelse af skilteplanlægning eller fakturering
  • Håndtere indsamling af teknisk- og kvalitetsdokumentation
  • Hjælpe afdelingens timelønnede, f.eks. med at registrere ressourceforbrug (mandetimer, maskintimer mv.) på igangværende projekter
  • Deltage i byggemøder med bygherre og indgå i dialogen med både bygherre og kommuner (både i skrift og tale)
  • Indkalde til møder og bistå med referatskrivning ved byggemøder og afdelingsmøder
  • Håndtere ad hoc-opgaver (f.eks. miljøansøgninger, print af skilteplaner, kontrol af regninger, telefonpasning)
  • Opbygge gode relationer både blandt kollegaer, samarbejdspartnere og kunder.

Om dig

Vi forestiller os, at du formentlig kommer med solid erfaring fra kontorarbejde. Du kommer enten fra en lignende stilling, eller også er du nået til et sted i din karriere, hvor du gerne vil prøve kræfter i en anden branche. Du værdsætter at have et job med en bred kontaktflade, og hvor dagene sjældent er ens. Vi forventer, at du kender vigtigheden af deadlines og formår at efterleve dem. Mon ikke at du også kan nikke genkendende til, at du er imødekommende, hjælpsom, struktureret og detaljeret til fingerspidserne?

Du bliver en del af

Entreprenørfirmaet Nordkysten er en familieejet virksomhed, der opererer regionalt og udfører små og store forsynings- og anlægsydelser for både offentlige og private bygherrer. Vi arbejder bl.a. med kloak, klimasikring, no-dig, anlæg- og infrastruktur, elforsyning og signalanlæg, fjernvarme og vandledninger samt etablering af fibernet i Nordsjælland og hovedstadsområdet – vores kompetencer spænder vidt. Vi går ikke på kompromis og leverer kvalitet og løsninger inden for vores specialiserede kompetencer.

Du vil opleve en arbejdsplads med en uformel omgangstone, hvor dit arbejde gør en afgørende forskel på resultatet og bliver påskønnet. Vi spiller hinanden bedre som kolleger og efterlever værdierne i hverdagen;
Troværdighed – vi leverer et godt produkt og en god proces. Kunder og kolleger kan regne med os.
Ansvarlighed – vi tager ansvar for opgaven, miljøet, kunden og kollegaen.
Samarbejde – vi hylder sammenhold og deler viden for at sikre det bedste resultat.
Løsningsorienteret – vi går efter den bedste løsning for vores kunder og for Nordkysten.

Skal jobbet være dit?

Så send din ansøgning via ansøgningsknappen nederst på siden så hurtigt som muligt. Vi indkalder løbende til samtaler, da vi ønsker at besætte stillingen snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-Partner, Sarah Bykær, på tlf.: 23 21 39 27.

Om Nordkysten

Entreprenørfirmaet Nordkysten udfører anlægsprojekter for både offentlige og private bygherrer. Vores kompetenceområder spænder bredt, og vi arbejder bl.a. med kloak, klimasikring, no-dig, anlæg- og infrastruktur, elforsyning og signalanlæg, fjernvarme og vandledninger. Nordkysten udfører også drift og vedligehold af grønne arealer og bygninger for en række offentlige og private kunder.

Opgaverne løses for kunder og samarbejdspartnere i store dele af det østlige Danmark. Virksomhedens nøgleressourcer er dygtige og kompetente medarbejdere i kombination med moderne metoder, maskiner og andet entreprenørudstyr. Vi er en ISO 9001-certificeret virksomhed inden for kvalitetsstyring og lægger stor vægt på kvalitet og miljørigtige løsninger samt en god og konstruktiv dialog med alle parter under hele udførelsesperioden. Vi lægger vægt på en god proces, hvor problemer hurtigt omsættes til løsninger.

Vi sikrer derved en gnidningsfri dagligdag, hvor problemer hurtigt omsættes til løsninger uden afbrydelser og forsinkelser. Denne smidighed og fleksibilitet i samarbejdet med vores kunder betyder i sidste ende tryghed og god økonomi for alle.

Du kan læse mere på www.nordkysten.dk.