Rørsmed til renovering af vandledninger

Vi søger en erfaren rørsmed med hænderne skruet rigtigt på, og som er indstillet på at give en hånd med, hvor der mangler.

Opgaverne består bl.a. af renovering af vandledninger, og længerevarende rammeaftale for HOFOR. Arbejdet foregår primært i hovedstadsområdet, men vi har projekter over hele Sjælland for vandselskaber.

Din profil:

 • Du er uddannet smed (men ikke et krav)
 • Erfaring med renovering af vandledninger
 • Gerne erfaring med arbejde i Københavnsområdet
 • Stort kendskab til bygge- og anlægsbranchen
 • Kørekort og meget gerne BE
 • USME-certifikat og gerne kurserne ”Vejen som arbejdsplads” samt førstehjælp
 • Vant til at håndtere tablet, computer samt mobiltelefon til daglige registreringer
 • I stand til at prioritere kvalitetsarbejde og sikkerhed højt i hverdagen

Personligt er du positiv, ansvarsfuld og kvalitetsbevidst. Du er fleksibel, og har en struktureret tilgang til hverdagen. Du har hænderne ”skruet” rigtigt på, og er indstillet på at give en hånd med hvor der mangler.

Vi tilbyder

Hos Nordkysten vil du få et afvekslende job med frihed under ansvar og gode kollegaer i en uformel omgangstone. Ligeledes vil du indgå i et tæt samarbejde med kolleger på tværs af organisationen og løn vil være i henhold til kvalifikationer.

 • Et afvekslende job med gode kollegaer og en uformel omgangstone
 • Løn i henhold til overenskomst og lokalaftale
 • Pensionsordning og Sundhedsforsikring
 • Tilskud til fitness, yoga, massage fysioterapi m.m. samt være en del af vores personaleforening.

Du bliver en del af

Entreprenørfirmaet Nordkysten A/S er en familieejet virksomhed, der opererer regionalt og udfører små og store forsynings- og anlægsydelser for både offentlige og private bygherrer. Vores kompetencer spænder vidt og vi går ikke på kompromis og leverer kvalitet og løsninger.

Vi spiller hinanden bedre som kolleger og efterlever værdierne i hverdagen:
Troværdighed – vi leverer et godt produkt og en god proces. Kunder og kolleger kan regne med os.

Ansvarlighed – vi tager ansvar for opgaven, miljøet, kunden og kollegaen.
Samarbejde – vi hylder sammenhold og deler viden for at sikre det bedste resultat.
Løsningsorienteret – vi går efter den bedste løsning for vores kunder og for Nordkysten.

Interesseret?

Hvis stillingen har fanget din interesse, og du ønsker, at arbejde i et afvekslende job med engagerede og kompetente kolleger, hvor humøret er højt og omgangstonen fri, så send din ansøgning via ansøgningsknappen nedenfor. Du er også velkommen til at kontakte entrepriseleder Lucas Marcher Jensen på 51 96 37 23.

Vi indkalder løbende til samtaler, da vi ønsker at besætte stillingen snarest muligt.

Om Nordkysten

Entreprenørfirmaet Nordkysten udfører anlægsprojekter for både offentlige og private bygherrer. Vores kompetenceområder spænder bredt, og vi arbejder bl.a. med kloak, klimasikring, no-dig, anlæg- og infrastruktur, elforsyning og signalanlæg, fjernvarme og vandledninger. Nordkysten udfører også drift og vedligehold af grønne arealer og bygninger for en række offentlige og private kunder.

Opgaverne løses for kunder og samarbejdspartnere i store dele af det østlige Danmark. Virksomhedens nøgleressourcer er dygtige og kompetente medarbejdere i kombination med moderne metoder, maskiner og andet entreprenørudstyr. Vi er en ISO 9001-certificeret virksomhed inden for kvalitetsstyring og lægger stor vægt på kvalitet og miljørigtige løsninger samt en god og konstruktiv dialog med alle parter under hele udførelsesperioden. Vi lægger vægt på en god proces, hvor problemer hurtigt omsættes til løsninger.

Vi sikrer derved en gnidningsfri dagligdag, hvor problemer hurtigt omsættes til løsninger uden afbrydelser og forsinkelser. Denne smidighed og fleksibilitet i samarbejdet med vores kunder betyder i sidste ende tryghed og god økonomi for alle.

Du kan læse mere på www.nordkysten.dk.