Rekrutteringsassistenten, som kan motivere og rekruttere anlægsbranchens dygtigste profiler

Der er fuld fart på hos Nordkysten og vi står over for et større rekrutteringsbehov, hvor vi forventer at skulle ansætte flere dygtige kolleger til vores afdelinger.

Vi er derfor på udkig efter dig, som kan og vil understøtte rekrutteringsprocessen - særligt i forhold til at sikre, at vi kommer i dialog med nogle af anlægsbranchens dygtigste profiler.

Hvis ikke, at du har erfaring med rekruttering og headhuntdisciplinen, bruger du de første måneder på at lære, hvordan du finder nåle i høstakker, opbygger hårdtslående argumenter og kommunikerer på en måde, så det er svært ikke at finde det du siger interessant. Du bevæger dig på sigt hen imod større frihed i jobbet, mere ansvar og vi vil tydeligt kunne se dine mange indsatser konverteret til konkrete resultater.

Du bliver en del af vores HR-team, som i dag tæller 4 kolleger. Der vil på sigt være mulighed for at arbejde delvist fra kontoret i Glostrup og delvist fra kontoret i Gilleleje.

Hos Nordkysten er du en succes i jobbet som rekrutteringsassistent når du inden for det første år lykkedes med at:

  • Tage ansvar for konkrete rekrutteringsprocesser, herunder kandidatkommunikation – både skriftligt og mundtligt. Du håndterer forventeligt 3-5 processer sideløbende. Din vigtigste opgave er at sikre, at vi får skabt dialog med relevante profiler. Du slipper kandidaterne når de er inviteret til samtale, hvorefter HR-partneren overtager den videre dialog.
  • Tage ansvar for kandidatafdækning, hvor du med din gode spørgeteknik og nysgerrighed sikrer, at det er relevante kandidater, som vi inviterer til samtale.
  • Varetage det administrative arbejde i den indledende proces, hvor du håndterer kalenderbooking samt indkalder kandidater til samtale.
  • Sætte dig ind i vores forskellige forretningsområder og ansvarsbeskrivelser – og opbygge generel forståelse for anlægsbranchen.
  • Opbygge talent pipelines via LinkedIn Recruiter, som du løbende udbygger og vedligeholder.
  • Komme med input til employer branding.
  • Være proaktiv ift. det gode samarbejde – særligt med vores HR-partner og HR-chef, som vil have det overordnede ansvar for rekruttering af funktionærer.
  • Bistå med rekruttering af timelønnede til marken.

Der er få ting, der er mere tilfredsstillende end følelsen af, at man vokser fagligt og personligt – og at man reelt gør en forskel i sit arbejde. Her er muligheden, hvor du kan udleve det hele!

Afhængig af din erfaring, vil du bruge de første 1-2 år på at dygtiggøre dig i rollen. Kigger vi i krystalkuglen kan der være flere muligheder for din faglige udvikling. Lige til højrebenet er det, at du får egne rekrutteringsprocesser, som du varetager fra start til slut eller måske andre HR- relaterede opgaver. Hvordan din rejse præcis skal se ud, vil du definere i samspil med HR-chef Heidi Haman.

Hvad viser dit spejlbillede..

… Det er ikke vigtigt for os om du har erfaring med headhuntdisciplinen fra tidligere eller ej (det er selvfølgelig et plus). Det vigtigste for os er, at du arbejder struktureret og at du aldrig giver op - heller ikke når det bliver svært!

For at lykkedes i stillingen er den en forudsætning, at du er proaktiv og trives i en rolle, hvor meget af din tid bruges på at være opsøgende og have dialog med potentielle kandidater. Mon ikke, at vi også rammer dig med ordene disciplineret, videbegærlig og udadvendt?

Er du vores nye kollega i HR?

Send din ansøgning via ansøgningsknappen nederst på siden så hurtigt som muligt.
Vi indkalder løbende til samtaler, da vi ønsker at besætte stillingen snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-Partner Sarah Bykær på 2321 3927.

Om Nordkysten

Entreprenørfirmaet Nordkysten udfører anlægsprojekter for både offentlige og private bygherrer. Vores kompetenceområder spænder bredt, og vi arbejder bl.a. med kloak, klimasikring, no-dig, anlæg- og infrastruktur, elforsyning og signalanlæg, fjernvarme og vandledninger. Nordkysten udfører også drift og vedligehold af grønne arealer og bygninger for en række offentlige og private kunder.

Opgaverne løses for kunder og samarbejdspartnere i store dele af det østlige Danmark. Virksomhedens nøgleressourcer er dygtige og kompetente medarbejdere i kombination med moderne metoder, maskiner og andet entreprenørudstyr. Vi er en ISO 9001-certificeret virksomhed inden for kvalitetsstyring og lægger stor vægt på kvalitet og miljørigtige løsninger samt en god og konstruktiv dialog med alle parter under hele udførelsesperioden. Vi lægger vægt på en god proces, hvor problemer hurtigt omsættes til løsninger.

Vi sikrer derved en gnidningsfri dagligdag, hvor problemer hurtigt omsættes til løsninger uden afbrydelser og forsinkelser. Denne smidighed og fleksibilitet i samarbejdet med vores kunder betyder i sidste ende tryghed og god økonomi for alle.

Du kan læse mere på www.nordkysten.dk.