CIM A/S

Softwareudvikler

CIM A/S Viby J.

Indrykket 

Brænder du for at arbejde med de nyeste softwareteknologier? Ønsker du at blive dygtigere og lære nyt fra nogen af de bedste i industrien? Så er du måske den næste softwareudvikler hos CIM A/S. Vi vokser og har brug for at udvide vores kontor i Århus.

Hvem er vi?

Hos CIM er vi en gruppe af højt motiverede softwareudviklere som alle brænder for at løse spændende og komplekse opgaver. Vores software løsninger er unikke og hjælper vores kunder med at tage forretningskritiske beslutninger baseret på data. Vi laver end-to-end softwareløsninger som dækker hele kæden fra dataopsamling til analyse og præsentation. CIM er en del af XANO industri gruppen.

Vi er Microsoft Gold Partner og udvikler typisk i C#/.NET og arbejder med MS SQL og Azure teknologier. Vi er 50 mand fordelt på kontorer i Århus og Hørsholm. Blandt vores kunder findes de fleste større danske pharma- og industrivirksomheder som Danfoss, Siemens, Novo Nordisk, Vestas, GN, Grundfos, Mærsk m.fl.

Hvem er du?

Forudsætningen for at få succes som en af vores nye udviklere er at du ligesom os motiveres af at nørde og bliver inspireret af de nyeste trends.

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse som datalog, ingeniør eller tilsvarende, og gerne med erfaring indenfor nogle af de teknologier vi berører til dagligt.

  • C#/.NET
  • .NET Core, MS SQL, Azure Cloud
  • Webteknologier som ASP.NET, Blazor, HTML5, CSS, Javascript, JQuery og Angular.

Det vil herudover være en fordel hvis du har erfaring med projektstyring og agile arbejdsmetoder som f.eks. Scrum.

Vi ser gerne at du taler og skriver engelsk flydende og kan forstå - men ikke nødvendigvis tale og skrive - flydende dansk.

Hvad tilbyder vi?

Hos CIM vil din arbejdsdag være fyldt med det du er bedst til: Nemlig at kode. Møder holder vi kun, når de er højest nødvendige, men vi værdsætter gruppearbejde og udvikling i samarbejde med resten af forretningen. Du bliver en del af en velfungerende professionel organisation med en stærk performance kultur, som understøttes af et fagligt stimulerende miljø med en stor grad af frihed, fordelagtige arbejdsvilkår samt diverse sociale tiltag, såsom årlig skitur og andre hyggelige og kollegiale arrangementer.

I CIM har vi øje for den enkelte medarbejders trivsel og sætter dig fri til selv at bestemme, hvordan din arbejdsdag/-uge skal skrues sammen. Arbejdstiden er 37 timer om ugen, og skulle der være overarbejde kan det afspadseres. Vi er netop flyttet ind i nye lokaler og kan derfor tilbyde lyse og venlige arbejdsforhold med god plads samt moderne faciliteter.

Kontaktoplysninger:

Ved spørgsmål eller hvis du ønsker at søge stillingen kontakt venligst

Jeppe Badstue
Tlf. +45 26 77 92 07
jba@cim.as

CIM A/S - Århus
Skanderborgvej 277
8260 Viby J