Lønansvarlig

Drømmer du om maksimal indflydelse, det fulde ansvar for lønadministrationen OG mulighed for at tilrettelægge din egen hverdag? – Så er det muligvis dig der fremadrettet skal indtage rollen som Lønansvarlig hos Nordkysten.

Som Lønansvarlig får du en central rolle i vores økonomiafdeling, hvor du fra dag ét kommer til at varetage lønområdet selvstændigt. I rollen kommer du desuden til at videreudvikle og styrke processer, systemer, kontroller mv., hvor du kan forvente, at dine erfaringer og ideer bliver hørt.

Du får et fantastisk fundament for opgaven, da vores nuværende kollega (som snarligt går på pension) allerede har opbygget en solid lønadministration.

Som Lønansvarlig er du en succes i rollen når du lykkedes med at:

  • Håndtere lønbehandling af funktionærer, funktionærlignende, timelønnede og lærlinge/elever rettidigt og fejlfrit. Lønbehandling sker en gang månedligt. Pt. beskæftiger vi ca. 380 ansatte.
  • Behandle lønbilag
  • Håndtere refusioner ved sygdom, fleksjob og barsel
  • Udarbejde afstemninger og statistik
  • Håndtere henvendelser og sager i henhold til overenskomster på 3F området
  • Sikre professionel dialog på tværs af organisationen. Du har en stor berøringsflade, hvor alle generelt oplever dig som imødekommende og hjælpsom
  • Opnå et solidt kendskab til anvendte systemer, herunder LESSOR og Navision
  • Opbygge gode relationer til dine kolleger, i afdelingen såvel som på tværs af hele virksomheden

I rollen som Lønansvarlig sidder du med det fulde ansvar, hvorfor du har stor handlefrihed og mulighed for at sætte dit præg på lønadministrationen og din egen stilling fremadrettet. Du kan arbejde fra vores lokation i Glostrup eller Gilleje.

Om dig..

… Vi forestiller os, at du kommer med solid erfaring fra lønområdet. Du kommer enten fra en lignende stilling – eller også er du nået til et sted i din karriere, hvor din rygsæk er fyldt godt op med erfaring, så du nu er klar til at gå forrest. Du har meget gerne slået dine folder i entreprenørbranchen og er derfor på hjemmebane i flere af overenskomsterne på 3F området. Vi forventer, at du kender vigtigheden af deadlines og formår at efterleve dem, samtidig med at du kan bevare overblikket i hektiske perioder. Mon ikke, at du også kan nikke genkende til at du er imødekommende, hjælpsom og detaljeret til fingerspidserne?

Du bliver en del af …

Entreprenørfirmaet Nordkysten, er en familieejet virksomhed, der opererer regionalt og udfører små og store forsynings- og anlægsydelser for både offentlige og private bygherrer. Vi arbejder bl.a. med kloak, klimasikring, no-dig, anlæg- og infrastruktur, elforsyning og signalanlæg, fjernvarme og vandledninger samt etablering af fibernet i Nordsjælland og hovedstadsområdet –

vores kompetencer spænder vidt. Vi går ikke på kompromis og leverer kvalitet og løsninger indenfor vores specialiserede kompetencer.

Du vil opleve en arbejdsplads med en uformel omgangstone, hvor dit arbejde gør en afgørende forskel på resultatet og bliver påskønnet. Vi spiller hinanden bedre som kolleger og efterlever værdierne i hverdagen:

Troværdighed – vi leverer et godt produkt og en god proces. Kunder og kolleger kan regne med os.
Ansvarlighed – vi tager ansvar for opgaven, miljøet, kunden og kollegaen.
Samarbejde – vi hylder sammenhold og deler viden for at sikre det bedste resultat. Løsningsorienteret – vi går efter den bedste løsning for vores kunder og for Nordkysten. Skal jobbet være dit?

Hvis ovenstående har fanget din interesse, og du ønsker at arbejde i et afvekslende job med engagerede og kompetente kolleger, så send din ansøgning via ansøgningsknappen nederst på siden så hurtigt som muligt.
Vi indkalder løbende til samtaler, da vi ønsker at besætte stillingen snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-Partner Sarah Bykær på 2321 3927.

Om Nordkysten

Entreprenørfirmaet Nordkysten udfører anlægsprojekter for både offentlige og private bygherrer. Vores kompetenceområder spænder bredt, og vi arbejder bl.a. med kloak, klimasikring, no-dig, anlæg- og infrastruktur, elforsyning og signalanlæg, fjernvarme og vandledninger. Nordkysten udfører også drift og vedligehold af grønne arealer og bygninger for en række offentlige og private kunder.

Opgaverne løses for kunder og samarbejdspartnere i store dele af det østlige Danmark. Virksomhedens nøgleressourcer er dygtige og kompetente medarbejdere i kombination med moderne metoder, maskiner og andet entreprenørudstyr. Vi er en ISO 9001-certificeret virksomhed inden for kvalitetsstyring og lægger stor vægt på kvalitet og miljørigtige løsninger samt en god og konstruktiv dialog med alle parter under hele udførelsesperioden. Vi lægger vægt på en god proces, hvor problemer hurtigt omsættes til løsninger.

Vi sikrer derved en gnidningsfri dagligdag, hvor problemer hurtigt omsættes til løsninger uden afbrydelser og forsinkelser. Denne smidighed og fleksibilitet i samarbejdet med vores kunder betyder i sidste ende tryghed og god økonomi for alle.

Du kan læse mere på www.nordkysten.dk.