Kongernes Samling

Servicemedarbejdere til Rosenborg Slot og Amalienborgmuseet

Kongernes Samling København

Indrykket 

Kongernes Samling søger friske, engagerede og imødekommende servicemedarbejdere til at indgå i serviceteamet på Amalienborgmuseet og Rosenborg Slot. Serviceteamet er det første gæsterne møder, og det er altafgørende for gæsternes besøg, at de bliver mødt af glade og kompetente medarbejdere. Vi søger lige nu tilkaldevikarer samt nye kollegaer med et fast ugentligt timeantal.

Jobbet er først og fremmest at servicere gæsterne i vores billetsalg, ude på området og i vores museumsbutik. Som servicemedarbejder er det dit ansvar altid at give den bedste service og igennem en professionel tilgang sikre, at alle gæster får vigtig information inden deres besøg. Det er et job, hvor du skal kunne give den samme meget vigtige information til alle gæster mange gange i løbet af en dag. Dette skal du kunne gøre med et stort smil og venlighed uanset hvor travlt vi har det.

Du motiveres af at inspirere gæster til køb af årskort, produkter i museumsbutikken og du begejstres af at skabe gode oplevelser. Du har tidligere erfaring med det gode værtskab, og du ved, at du kan gøre en forskel for vores gæster på Rosenborg Slot samt Amalienborgmuseet.

Hvem er vi

Kongernes Samling er organisationen bag museerne på Koldinghus, Amalienborg og Rosenborg. På museerne får gæsterne indblik i livet for Danmarks konger og dronninger – menneskene bag det danske monarki. Museerne opbevarer de danske kronjuveler, kronerne og en enestående samling af kunstskatte.

Hos Kongernes Samling arbejder vi efter fire kerneværdier: God kommunikation medarbejderne imellem, en faglig stolthed ved det arbejde vi udfører, fællesskabet på arbejdspladsen, og en bevidsthed om vores særlige rolle som historiebærere på historiske steder. Det er vigtigt for os, at alle medarbejdere tager ansvar for, og del i, vores værdigrundlag.

Hvem er du

  • Du er imødekommende, hjælpsom og positiv.
  • Du har arbejdet med service før, og du kan gøre en forskel for vores gæster.
  • Du begejstres af at sælge.
  • Du er præsentabel, optræder høfligt og korrekt – og møder alle gæster med et smil.
  • Du trives med fart på, hvor der sjældent er ro, og gæsterne er mange.
  • Du taler dansk og engelsk på et højt niveau. Kan du andre sprog er det en fordel.
  • Du har et godt og robust helbred, så du kan arbejde stående og gående i mange timer.
  • Du er fleksibel i forhold til arbejdstider.
  • Du sætter pris på det gode samarbejde og er åben for at lære nyt.

Løn- og ansættelsesforhold

Ved en deltidsstilling på et fast minimumstimer pr. uge vil du vagtplanlægges 3 måneder frem og indgå i den faste vagtplan. Som tilkaldevikar i serviceteamet har du ikke et fast ugentlig timetal, men vagtsættes efter behov og aftale med vagtplanlæggeren. Der er også mulighed for at byde ind på vagter løbende. Da stederne har skiftende åbningstider alt efter sæson, vil vagterne og ens ugentlige timeantal afhænge af det. Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst. For at blive ansat, skal du sikkerhedsgodkendes samt fremvise en straffeattest. Jobbet kræver, at du bærer uniform.

Spørgsmål vedrørende stillingen bedes sendt til Store & Visitor Manager Carina Meelby på cme@kosa.dk eller tlf. +45 61 42 21 91. Du kan også finde information om Kongernes Samling på: www.kongernessamling.dk

Vi afholder ansættelsessamtaler løbende

Send ansøgning og CV via nedenstående link.

Vi modtager KUN ansøgninger via nedenstående link