Select Service Partner Danmark

Bogansvarlig/indkøber til spændende job i CPH Lufthavn

Select Service Partner Danmark Kastrup

Indrykket 

Vi leder efter dig der er moden, selvstændig og ansvarsbevidst og som drømmer om at blive bogansvarlig i WHSmith i CPH Lufthavn.

Dig der har et stort servicegen og er venlig og smilende. Det er vigtigt, at du er åben, imødekommende og kan arbejde selvstændigt, da du skal kunne varetage bogkategorien på egen hånd. I din rolle som bogansvarlig er du ekspert inden for dit fagområde. Dine kompetencer og dit smittende engagement er altafgørende for, at vi som forretning hver dag leverer på vores målsætninger med kundeoplevelsen i fokus.

Vi arbejder tæt sammen som team og har stor tillid til hinanden og støtter op om hinandens udfordringer og initiativer. Det er vigtigt for os, at alle bidrager til et miljø, hvor der er stor respekt for hinanden og udfordringer adresseres, så der hurtigt kan findes løsninger. Vi holder et godt tempo og nyder at have et job, hvor ingen dage ligner hinanden

Vi søger dig, der er:

  • Ansvarlig for bogindkøb, bestillinger og kampagner
  • Medansvarlig for, at butikken og bogafdelingen er indbydende og inspirerende
  • Dygtig til at eksekvere og fungerer godt med koncepter, guidelines og samarbejder med vores supportfunktioner
  • Skarp på økonomisk forståelse og har erfaring med salgstal, budgetter, lagerstyring og rapportering
  • Arbejder målrettet på den videre optimering af profitabiliteten og effektiviteten.
  • Er en dygtig forhandler, i forbindelse med de forlagsmøder, der vil foregå i løbet af året.

Du indgår i vores ledergruppe, så der er god mulighed for sparring. Derudover vil du løbende være i dialog med både indkøb og marketing.

Da din nye arbejdsplads er i lufthavnen, er det et krav fra Transportministeriet bek. 979, at du kan fremvise en ren straffeattest.

Har du lyst til at arbejde sammen med os?

Så send ansøgning og CV til os via Quick Apply. Har du spørgsmål, kan du kontakte Unitmanager Jon Iversen tlf.: 61632287 eller jon.iversen@ssp.dk

Ansøgningsfrist, snarest.

Vi tripper for at komme i gang, så vi holder løbende samtaler og lukker for ansøgninger, når vi har fundet vores nye kollega.


Hvem er vi?

WHSmith er et internationalt retail koncept, der sælger bøger, blade, konfekturer og drikkevarer m.m. Vi har et stort udvalg af bøger, fører ca. 700 forskellige bladtitler og er Danmarks største forhandler indenfor dette område. Vi driver 5 WHSmith butikker i Københavns lufthavn og er en del af Select Service Partner.