SCHØDT A/S

Byggerådgiver til udførelse af vedligeholdelsesplaner i visionær rådgivervirksomhed

SCHØDT A/S København

Indrykket 

SCHØDT A/S er en moderne byggerådgivervirksomhed i vækst etableret i 1999 og har 15 ansatte. Vi har til huse på Østerbro og beskæftiger os med vedligehold og renovering af bygninger i København. Herudover har vi udviklet den digitale platform ”MinEjendom”, hvori vi udarbejder vedligeholdelsesplaner og styrer vores kunders vedligehold. Virksomheden er dynamisk og visionær, og udvikler sig både byggefagligt og digitalt i forhold til at løse vores kunders fremtidige behov.

Jobbet:

Vi søger en byggerådgiver, der selvstændigt kan forestå gennemgang af ejendomme og udarbejdelse af vores vedligeholdelsesplaner. Samtidig er du med til at udvikle dette forretningsområde fremadrettet i samarbejde med et dygtigt team.

Dine primære arbejdsopgaver vil være gennemgang af forskelligartede ejendomme i København, udarbejdelse af vedligeholdelsesplaner, samt opfølgning på planerne og guide kunderne efter leverance. Herudover kan der forekomme styring og koordinering af mindre byggesager, samt medprojektering på større opgaver. Du arbejder på egen hånd, men har kollegaer som bistår og sparrer omkring faglighed, kundehåndtering og teknisk udvikling.

Din profil:

Du har en teoretisk uddannelse som bygningskonstruktør, ingeniør eller arkitekt og har min. 5 års erfaring fra lignende opgaver med udførelse af vedligeholdelsesplaner, tilstandsrapporter og/eller energimærker. Du er samtidig erfaren bruger af MS Office-pakken.

Du er fleksibel af natur og trives i en hverdag med flere opgaver i gang på samme tid.

Vi vægter kundeservice meget højt, og det forventes derfor, at du sætter en ære i at opbygge tillidsrelationer til kunder og samarbejdspartnere. Vores formål er at hjælpe kunderne, hvilket du helt naturligt udstråler i din adfærd.

Du kan genkende følgende egenskaber hos dig selv:

 • Tillidsfuld og forstår kundernes behov
 • Har faglig troværdighed
 • Har overblik, er struktureret og tager ansvar
 • Ordholden, stabil og vedholdende til opgaven er løst
 • Positivt menneskesyn og et godt humør
 • Stor samarbejdsvilje og evner at formulere dig på dansk både i skrift og tale

Vi tilbyder:

 • Meget fleksible personaleforhold, der er tilpasset dine individuelle behov
 • Du bliver en del af et dygtigt og erfaringsrigt team af både bygningskonstruktører og programmører
 • Mulighed for indflydelse i en visionær virksomhed
 • Selvstændigt ansvar i løsning af opgaverne
 • Et moderne og uformelt arbejdsmiljø med engagerede kollegaer
 • Løn der afspejler dine kvalifikationer, samt pensions- og sundhedsordning

Ansøgning:

Har ovenstående vakt din interesse, så er et job hos SCHØDT måske noget for dig. Vi ser frem til at modtage din skriftlige ansøgning på dansk, som bedes e-mailet til info@schodt.dk mærket ”Byggerådgiver til udførelse af vedligeholdelsesplaner” i emnefeltet.

Eventuelle spørgsmål rettes til indehaver Søren Schødt på telefon 2424 1750. Se mere om os på www.schodt.dk

Ansøgningsfrist den 1. december 2021.