FiberVisions a/s

Drømmer du om at blive Danmarks bedste logistikassistent i et internationalt miljø?

FiberVisions a/s Varde

Indrykket 

Som elev i FiberVisions får du alle muligheder for at sætte dit eget aftryk på uddannelsen.

Du lærer at styre flow af varer og services, og specialet giver dig indblik i bl.a.

  • Lagerstyring
  • Kundeservice
  • Leverandørkontakt
  • Internationale handelsdokumenter
  • Varemodtagelse

Vi tilbyder en spændende stilling, hvor du får mulighed for at blive en af de bedste logistikassistenter i en stor ordreproducerende eksportvirksomhed.

Du får et unikt indblik i en spændende branche med masser af fremtidsmuligheder.

Afdelingslederen hedder Gitte og har været hos FiberVisions i 15 år, både hun og hendes team står klar til at byde dig velkommen til en spændende elevtid i vores internationale logistikafdeling.

Uddannelsen og skoleophold

Som en del af dit hovedforløb skal du på fagskole i de bundne specialefag, der er gældende for den brancheretning, du gennemfører. Ud over specialefagene skal du også gennemføre og bestå 3 valgfrie specialefag, og du er på skole i 8 uger. Du afslutter uddannelsen med en skriftlig fagprøve, hvor du får mulighed for at fordybe dig i en relevant problemstilling. Opgaven forsvares med en mundtlig eksamen. Uddannelsen er en praktisk erhvervsuddannelse, og du får løn under hele forløbet.

Vi forventer

derudover, at du har flair for IT, er god til engelsk i skrift og tale samt kan forstå tysk.

Adgangskrav

For at kunne komme i betragtning til vores logistikassistent-elevstilling er det et krav, at du har de kvalifikationer, der skal til for blive godkendt til en handelsuddannelse med specialer. Er du i tvivl, spørg din praktikvejleder på skolen.

EUX- og HHX-elever har direkte adgang til elevpladsen. STX-, HF- og HTX-elever har brug for et supplerende 5 ugers EUD-S forløb med fagretning handel. EUD- og HG-elever med adgang til handelsspecialet kan også søge elevpladsen.

Er du interesseret i at høre mere om denne spændende stilling, er du velkommen til at kontakte logistikchef Gitte Fredenhardt: 23 32 46 47.

Du søger stillingen via nedenstående link "Søg jobbet online". Der holdes samtaler løbende, og processen stopper, når vi har fundet den rigtige kandidat.