Joblife A/S

Erfaren arbejdsmiljøkoordinator til rådgivningsfirma i vækst

Joblife A/S Kolding

Indrykket 

Vi søger en udadvendt og fagligt stærk person med solid erfaring indenfor arbejdsmiljøkoordinering til et konsulentjob med virke i primært Syd- og Østjylland samt Fyn.

Stillingen

Som erfaren arbejdsmiljøkoordinator kommer du til at beskæftige dig med både små og store byggeprojekter som koordinator i både projekterings- og udførelsesfasen. Du vil ligeledes skulle beskæftige dig med HSE-tilsyn på byggepladser samt med bygherrerådgivning om sikkerhed på strategisk niveau samt i projekterings-, udbuds-, udførelses- og idriftsættelsesfasen. Du vil i høj grad skulle samarbejde med andre konsulenter indenfor arbejdsmiljøområdet, ligesom vi samarbejder med NIRAS om tværfaglig rådgivning. Du bliver tilknyttet vores afdeling i Kolding.

Hvad søger vi hos dig

Vi søger en kollega, der er godt hjemme i arbejdsmiljøloven vedr. bygge- & anlægsbranchen. Du har erfaring i og finder det spændende at arbejde med små projekter af kortere varighed og omfang samt med store længerevarende projekter som kan være komplekse og med mange interessenter både nationale som internationale. Du befinder dig godt i de forskellige roller som hhv. arbejdsmiljøkoordinator, HSE-tilsyn og bygherrerådgiver og du kan godt lide variationer i dine opgaver. Du er stærk som formidler, både skriftligt og mundtligt, på dansk og engelsk.

Du er proaktiv, løsningsorienteret, udadvendt og har et godt humør. Du bevarer overblikket i en travl hverdag og udviser den nødvendige fleksibilitet, handlekraft, selvstændighed og dynamik for at bidrage til den fortsatte udvikling af vores virksomhed. Du skal kunne samarbejde med alle aktører indenfor bygge-/anlægsbranchen, og du er en person, der formår ”at stikke en finger i jorden”.

Om jobbet

Dine arbejdsopgaver bliver arbejdsmiljøkoordinator i projekterings- og byggefasen (P & B) på små og store projekter, HSE-tilsyn på store byggeprojekter med højt sikkerhedsniveau og bygherrerådgivning på store byggeprojekter hos både små og store bygherrer.

Vi tilbyder et job, hvor du kommer til at indgå i et team af 7 arbejdsmiljøkoordinatorer, der trives. I Joblife får du også mange andre kollegaer, som besidder alle relevante arbejdsmiljøkompetencer for at kunne betjene kunderne i alle arbejdsmiljøets facetter. Omgangsformen er åben og uformel med stor gensidig tillid og respekt.

Vi tilbyder gode og fleksible arbejdsforhold med en løn, der matcher dine kvalifikationer.

Bliv del af en rådgivningsvirksomhed i udvikling

Joblife er associeret med NIRAS. Vi er blandt de førende autoriserede arbejdsmiljørådgivere i Danmark og er i gang med at udrulle firmaets vækstplan. Vi har medarbejdere i Aalborg, Aarhus, Kolding, Odense og Allerød, og vi løser opgaver for store og små kunder i hele Danmark.

Vi har netop rundet 40 medarbejdere og har alene i de sidste måneder ansat 7 nye medarbejdere. Du får som medarbejder mulighed for at præge denne udvikling, og vi tilbyder vores medarbejdere stor fleksibilitet, faglige udfordringer samt frihed under ansvar.

Se mere om Joblife a/s på: www.joblife.dk.

Yderligere oplysninger Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Hanne Lybech Jensen på tlf. 3010 9697 og hlje@joblife.dk.

Ansættelse: Hurtigst muligt

Vi læser ansøgninger og kalder ind til samtaler løbende.

Send os en ansøgning

Send din ansøgning med CV til afdelingsleder Hanne Lybech Jensen på hlje@joblife.dk.