Olsen & Pedersen Stål A/S

QC-ansvarlig/IWS-svejsespecialist med projektledererfaring

Olsen & Pedersen Stål A/S Ringsted

Indrykket 

Vi er en veletableret smedevirksomhed i Ringsted med særligt fokus på etablering og vedligehold af produktionsanlæg indenfor områderne pharma og food, hvor de største indenfor brancherne er vores mangeårige kunder. Samtidig laver vi mange specialopgaver indenfor andre brancher.

Stillingen som QC-ansvarlig/svejsespecialist og projektleder er en nøglefunktion hos os. Vores projekter stiller store krav til tid, præcision og kvalitet. Derfor er du vigtig.

Om jobbet:

Vores kunder har stort fokus på kvalitet og dokumentation. I din rolle som QC/IWS-svejsekoordinator har du en stor berøringsflade i organisationen og ud mod vores kunder. Du vil have ad hoc-opgaver både i produktionen og på kontoret. Hverdagen er travl og og derfor har vi også brug for dine evner med tilbudsudarbejdelse og projektledelse. Hos os er dagene er aldrig ens. Opgaverne omfatter bl.a.

 • Løbende udvikling og vedligehold af kvalitetsstyringssystemet
 • Optimering af arbejdsprocesser
 • Kvalitetskontrol af emner og konstruktioner
 • Udarbejdelse af tilbud og styring af projekter

Vi tilbyder en gage, som modsvarer kravene til stillingen og dine kvalifikationer.

Om dig:

Din tilgang til andre mennesker er åben og anerkendende, og du kan tale med alle i øjenhøjde – kunder som kolleger. Derfor er det at yde vores kunder en god service, helt naturligt for dig. Du trives med struktur og arbejder selvstændigt. Samtidig er du i den grad en teamplayer, for i hverdagen hjælper vi hinanden og løser mange opgaver sammen.

Du

 • er uddannet svejsespecialist og har IWS-certifikat. Du har en relevant produktionsteknisk uddannelse og har solid erfaring fra en lignende produktionsvirksomhed.
 • har stor erfaring med svejseteknik ved fremstilling af konstruktioner indenfor pharma
 • er god til engelsk - både på skrift og i tale
 • har erfaring med kvalitetssikring fra pharmaindustrien
 • har erfaring med tilbudsgivning og projektledelse

Om os:

Olsen & Pedersen Stål (i daglig tale OP Stål) har i dag 30 ansatte. Vi er DS/EN ISO 3834-, EN1090-2-certificerede

 • Samtidig med, at vi arbejder på højt professionelt niveau, er vi helt nede på jorden - du får uformelle og hjælpsomme kolleger
 • Vores medarbejdere tager stort ansvar og det forventer vi også af dig. Til gengæld er vi ikke bange for at inddrage dig i vigtige beslutninger, og du er – sammen med projektlederne - med til at udstikke rammerne for vriksomheden.

Hvad nu?

Send din ansøgning til os via ansøgningsknappen "Søg jobbet online" nedenfor. Og skynd dig - vi behandler ansøgningerne og tager samtalerne løbende.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte direktør Niels Olsen på 2344 1959.