Midtdjurs Friskole

Lærer

Midtdjurs Friskole Nimtofte

Indrykket 

Da én af vores lærere har valgt at søge nye udfordringer på Fyn, søger vi en uddannet lærer, der med høj faglighed, kraft og engagement brænder for at skabe en friskole med fokus på udeliv og fællesskab. Vi ser helst, at du kan overtage det nuværende skema, hvor fagene er matematik, naturfag, kulturfag (samfundsfag og historie), men vi er åbne for andre fagkombinationer.

Om os

Midtdjurs Friskole er Danmarks ældste udeskole, og eleverne i indskolingen og mellemtrinnet har en ugentlig dag i ”Bakkerne”, hvor undervisningen foregår udendørs. Der er både hytte, bålplads, shelter og muldtoilet, og så er der brænde til mange fantastiske stunder.

Vi er en lille skole med lidt under 100 børn, og vi vægter nærvær og fællesskabet højt. Mange af vores klasser er samlæste, og eleverne har store/lille venner, som er med til at skabe tryghed og venskaber på tværs.

Vi har en nærværende forældreflok og bestyrelse, og vi værner om vores lokalmiljø.

Du vil blive en del af et stærkt kollegaskab, der glæder sig til at møde dig. Du er velkommen til at forberede dig på skolen, men vi har ikke krav om fuld tilstedeværelsestid.

Vi forventer du

  • Er uddannet lærer
  • Er i stand til at reflektere over egen praksis
  • Er ansvarsbevidst
  • Arbejder struktureret
  • Er fleksibel og har humor
  • Vil være den tydelige voksne og har lyst til at udfolde dig sammen med børnene.
  • Elsker at lugte af bål

Stillingen er på fuld tid og lønnen er ifølge gældende overenskomst. Midtdjurs Friskole er beliggende i Nimtofte omgivet af mark, eng og skov. Nærmere oplysninger om stillingen og skolen kan fås ved henvendelse til:

Skoleleder Martin Bak – tlf. 2381 6703, mbb@midtdjursfriskole.dk.

Der er ansøgningsfrist onsdag den 27. oktober, og vi afholder løbende samtaler.