Trives du med tempofyldte arbejdsdage?

Jobbet som butiksmedarbejder er en blanding mellem praktiske opgaver i butikken, kassearbejde og kundeservice leveret med et smil.

Hvem er du?

Du bidrager til at give kunden en god og "usvær" indkøbsoplevelse ved at medvirke til at kunden møder en ren og velopfyldt butik med glade, kundeorienterede medarbejdere.

Du er over 18 år, kan arbejde 15-20 timer om ugen, primært i dagtimer og weekend.
Tingene sker omkring dig, hvor du har en praktisk tilgang, også selvom der er travlhed.

Du er mødestabil og fleksibel.

Vi tilbyder

  • En uformel og dynamisk organisation, hvor de dygtigste hurtigt stiger i graderne
  • Et job hvor din arbejdsindsats hurtigt gør en synlig forskel i butikken
  • Medarbejderbonusordning, god pension og ansættelsesforhold
  • Gode muligheder for at videreuddanne dig, hvis du har lyst til det - både i Coop365 og på tværs af Coops kæder
  • 15-25 timer om ugen, med mulighed for flere

Lysten og evnerne er det vigtigste, for vi skal nok klæde dig på til jobbet. Men har du kendskab til detailhandel er det en fordel.

Coop365 - det lokale hverdags lavprissupermarked!

Vil du vide mere?

Læs mere om Coop365 på: coop365.coop.dk. eller kig forbi butikken og få en snak.

Ansøg via "søg job" senest den 24.10.2021.

coop365

COOP365 ER LAVPRIS — SOM DET BURDE VÆRE

Coop365 et nyt, grønt koncept, som vi ruller ud over hele Danmark. Og vi er godt på vej. Danskerne er nemlig vilde med at handle både billigt, godt og nemt. Tre ting som normalt er hinandens modsætninger, men ikke i Coop365. Vi kalder det ikke discount. For det ord synes vi faktisk er sådan lidt discountagtigt og ikke rigtig dansk. Vi kalder det lavpris. Det siger det hele. Lav Pris. 365 dage om året.

Mere om Coop365
 

at arbejde i COOP

I Coop er vi sammen om bedre mad. Vi tror på, at det gode måltid er en kilde til et godt liv og til fællesskab mellem mennesker.

Som ansat i Coop bliver du en del af en virksomhed med engagerede kolleger og medlemmer, der brænder for at ændre danske dagligvarehandel og udvikle den danske madkultur.

UDDANNELSE OG UDVIKLING ER IKKE EN MANGELVARE

I Coop365 kan du tage lige så meget ansvar, du kan bære på dine skuldre. Her er plads til ambitioner, og vi har et godt øje til dem, som vil noget mere. Samtidig kan du læne dig op ad en stærk holdånd, for vi ved godt, at salg og god service er noget, vi skaber sammen.

Så du skal bare gi’ den hele armen! Der er højt til loftet hos os og masser af muligheder for dig, der vil frem. Både inden for Coop365 og i hele Coop.

 

HVAD VIL DU VÆRE I COOP365?

BUTIKSCHEF

Som butikschef i Coop365 bli’r du partner uden at skulle lægge en stor pose penge for at komme i gang — og du har udsigt til både frihed og op til en million i bonus.

SOUSCHEF

Har du ledelse i blodet og gerne erfaring med detailhandel, så bytter vi med masser af ansvar, udvikling og uddannelse i jobbet som souschef og juniorpartner.

ELEV

Bliv elev og kom på rette hylde i Coop365. Du kommer rundt i hele butikken, så du kan finde ud af, hvad der passer bedst til dig. Coop365 er god at vokse op i.

SERVICEMEDARBEJDER

Kan du stå på hovedet for kunderne og holde orden på hylderne, så har vi et fritidsjob som servicemedarbejder i Coop365. Med både medarbejderbonus og mulighed for videreuddannelse og mere ansvar.

LEDERTRAINEE

Er du ambitiøs omkring at blive leder? Vil du på vilde skoleophold, der rykker dine grænser og giver dig venner for livet? Vil du kick-starte din karriere nu og her?

SALGSASSISTENT

Vil du være en del af hverdagen i en butik, hvor du får en tempofyldt hverdag, gode kolleger og masser af ansvar.

Som medarbejder får du meget mere i kurven

Coop tilbyder løn og ansættelsesvilkår, som er konkurrencedygtige i forhold til det øvrige arbejdsmarked, og derudover har vi en række medarbejdergoder.

coop365
coop365
coop365