Praxis

Engageret læringsingeniør til fremtidens digitale adaptive læringsmaterialer

Praxis København eller Odense

Indrykket 

Hos Praxis Forlag er vi inde i en rivende udvikling og står nu over for en spændende fremtid med at udvikle adaptive læringsmaterialer. Derfor søger vi en initiativrig læringsingeniør som dig.

Hvad kommer du til at lave?

Din kerneopgave består i at være projektleder og udføre konvertering af eksisterende læringsmaterialer inden for de naturvidenskabelige fag til nye digitale, adaptive læringsforløb i Area9-platformen Rhapsode.

Dine daglige opgaver vil primært være at:

  • strukturere, didaktisere og granulere viden så det henvender sig til målgruppen på en enkel og letforståelig måde.
  • samarbejde med vores fagredaktører om digitale læringsforløb.
  • indgå i et team med 10 andre læringsingeniører, som udgør kernen i vores udviklingsafdeling.
  • arbejde i grænselandet mellem teknologi og uddannelse.

Hvad forventer vi af dig?

Du har nok ikke erfaring med platformen Rhapsode, da det er den nyeste teknologi inden for adaptiv læring. Til gengæld har du lyst til at være first mover, når det kommer til at arbejde med didaktik og IT. Derudover forventer vi, at du nikker ’ja’ til disse tre udsagn:

  1. DU ER VIDEBEGÆRLIG OG HAR GODE ANALYTISKE ØJNE. Selvom du begynder med de naturvidenskabelige fag, vil du komme til at arbejde med en bred vifte af fag inden for alle ungdomsuddannelser. Om du er fysiker eller uddannet i fransk, er ikke det vigtigste, men du skal være en stærk tekstanalytiker og forstå, hvordan elementer i et vidensområde hænger sammen. Det er okay at være nyuddannet. Fordelagtige karaktertræk ville være: grundighed, fordybelse og at du trives med at arbejde detaljeorienteret i længere perioder.
  2. DU KAN ARBEJDE MED LÆRINGSMÅL. Du kommer til at arbejde med tilrettelæggelsen af et fagområde, der skal konverteres til vores digitale platform. Derfor er det vigtigt, at du forstår at opsætte og strukturere læringsmål ud fra et læringsmateriale.
  3. DU ER KLAR PÅ EN REJSE MED EN STEJL LÆRINGSKURVE. Al begyndelse er svær, men du er indstillet på at kaste dig ud i en helt ny teknologi, som sætter nye pædagogiske og didaktiske standarder. Du kommer til at arbejde med digitale læremidler på en ny og anderledes måde. Vi sørger selvfølgelig for, at du bliver klædt på til opgaven, og derfor vil du i de første tre til fire uger gennemgå en omfattende onboarding og et internt certificeringsforløb.

Hvad tilbyder vi

Du bliver en del af et hold, som er first movers på digital læring. Derfor vil du få nogle unikke kompetencer, der kan sammenkoble teknologi og virkelighed på en ny måde. Forlagsverdenen er et spændende område i fuld udvikling, og du vil få et indblik i, hvordan et stort forlag fungerer. Vi er et stort hus, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Hos Praxis har vi et godt og åbent arbejdsmiljø, hvor vi løser udfordringerne i fællesskab. Du vil få løn og pension, der matcher dine kvalifikationer. Arbejdsstedet bliver på vores kontor i København eller Odense.

Om os

Praxis er et forlag, som har rødder tilbage til år ca. 1900. Vi er i dag et moderne, digitalt forlag, som udvikler digitale og analoge læremidler til ungdomsuddannelserne i Danmark. Praxis Forlag A/S er ejet 51% af Egmont, hvilket gør os til en del af en familie, som blandt andet omfatter Alinea, Akademisk Forlag, Matematikfessor, GoTutor m.fl. Praxis Forlag har kontorer i Odense, København og Aabenraa.

Sådan ansøger du

Send din motiverede ansøgning og dit CV til teamlederen for vores adaptive digitale læringsmidler, Rasmus Petersen (rpe@praxis.dk), hurtigst muligt, dog senest den 1. november. Vi vil løbende indkalde til samtaler. Ansøgningsrunden vil bestå af to samtaler, hvor du mellem første og anden samtale vil blive bedt om at lave en hjemmeopgave relateret til arbejdet som læringsingeniør. Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, så ring til teamleder Rasmus Petersen (6079 7509) eller udviklingschef Morten Blichfeldt Andersen (2193 9088).