Bladt Industries A/S

Site Manager

Bladt Industries A/S Lindø

Indrykket 

Har du erfaring med produktionsledelse, og kan du sikre, at produktionen kører, som den skal, både i forhold til sikkerhed, økonomi og ressourcer? Vil du være en del af vækstrejsen i en international virksomhed, der er med til at accelerere verdens grønne omstilling til vedvarende energiformer? Så læs mere her.

Din hverdag

Bladt Industries ordreproducerer stål fundamenter og offshore substations til havvindmølleparker over hele verden. Vores projekter er markante både i fysisk størrelse, omfang og finansielt og bliver håndteret i teams af projektledere, faglige eksperter, support funktioner og med interface til vores egen produktion, leverandører og underentreprenører. Vi skal konstant være foran udviklingen og have et målrettet fokus på høj kvalitet, effektive processer og levering til tiden.

Bladt Industries har siden 2013 haft produktionsfaciliteter på Odense Havn, men vi etablerer nu nye fabriksfaciliteter, der kan producere rekordstore monopæle, som forventes at stå klar i løbet af 2022. I den forbindelse skal vi bruge en Site Manager, hvis opgaver bl.a. vil omfatte:

 • Ledelse af formænd og timelønnede
 • At planlægningen i produktionen følger tidsplanerne
 • Opgørelser af bonus i samarbejde med Operations Manager
 • At kvalitetskrav overholdes, og at arbejdet udføres sikkerhedsmæssigt korrekt
 • At produktionen udføres økonomisk rigtigt i forhold til tidsplan og økonomi
 • At instruere medarbejdere i brug af procesudstyr, så dette benyttes og behandles forsvarligt
 • Ugentlig afholdelse af toolbox møder og optimering i forhold disse
 • Ansættelse og afskedigelse af timelønnede i samarbejde med Operations Manager, så bemandingen tilpasses produktionen

Hvem er du?

Du har en relevant teknisk / praktisk baggrund med kendskab til svejsning og stålindustrien, og derudover ser vi gerne, at du har:

 • Erfaring med produktionsledelse og personaleledelse, gerne fra større virksomheder
 • Kendskab til NDT-processer
 • Erfaring med Office-pakken
 • Gode engelskkundskaber i skrift og tale
 • Behersker tysk i skrift og tale (en fordel men ikke et krav)

Vi opererer indenfor et felt i konstant udvikling, og derfor vægter vi forandringsvilje og fleksibilitet tungt, når vi ansætter nye medarbejdere.

Vi tilbyder

Du får et spændende, alsidigt og ikke mindst udviklende job i en international virksomhed i vækst. Du bliver en del af en professionel arbejdsplads med en uformel omgangstone, hvor vi sætter pris på samarbejde, humoristisk sans og en positiv tilgang. Hos os går fleksibilitet begge veje, og du vil få stor frihed under ansvar.

Vi tilbyder endvidere pensionsordning, sundhedsforsikring, kantineordning, en aktiv personaleforening og en gage, der modsvarer stillingskravene.

Ansøgning

Lyder dette som noget for dig? Så send os din ansøgning allerede i dag pr. e-mail til job@bladt.dk. Mrk. ”Site Manager”.

Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Operations Manager, Henrik Victor Hansen på telefon 41 88 37 07 eller besøge vores hjemmeside www.bladt.dk


Om Bladt Industries
Bladt Industries er blandt de største i verden inden for havvind. Vi har i de sidste 25 år leveret til godt 2.500 havvindmøllefundamenter svarende til mere end en tredjedel af alle verdens havvindmøller samt et betydeligt antal offshore transformatorstationer. Bladt Industries er fundamentet for den grønne omstilling offshore.