Sus Serviceerhvervenes Uddannelsessekretariat

Er du god til ressourcestyring og projektledelse? – så kan du være vores næste kollega

Sus Serviceerhvervenes Uddannelsessekretariat København

Indrykket 

Har du strategisk snilde og analytisk sans, og er du struktureret og talbegejstret, kan du være den nye kollega, vi søger til at hjælpe os med vores – synes vi selv – utrolig spændende opgaver. Har du motivationen i orden og flair for at arbejde med konkrete projekter, der både indeholder udvikling, implementering og opfølgning, så læs med her.

I november 2020 blev der indgået en trepartsaftale om flere lærepladser, som skal reducere frafaldet på erhvervsuddannelserne, styrke rekrutteringen, øge kvaliteten samt sikre oprettelsen af flere lærepladser. Med trepartsaftalen følger der både flere opgaver og finansiering med til at nå de mange mål og ambitioner. Derfor leder vi efter dig, der kan hjælpe med at løfte den opgave.

Om stillingen

Vi tilbyder et alsidigt job, hvor du vil få en bred kontaktflade blandt arbejdsgiver- og arbejdstagerorganisationer samt uddannelsesinstitutioner. Du vil især komme til at arbejde med initiativer, der skal sikre flere dygtige faglærte ved f.eks. at reducere frafald, styrke rekrutteringen, øge kvaliteten samt oprette flere lærepladser på erhvervsuddannelserne. Vi forventer, at du især skal:

 • Arbejde med projektstyring af analyse- og udviklingsprojekter på erhvervsuddannelsesområdet herunder bl.a. stå for budgetter, sagsbehandling af ansøgninger om udviklingsmidler og afrapportering.
 • Bidrage til det løbende arbejde med at administrere og udvikle øvrige udviklingsopgaver.
 • Trække og bearbejde statistiske oplysninger på vores uddannelsesområder.

Vi lægger vægt på, at du:

 • Kan skabe overblik og har din samfundsvidenskabelige værktøjskasse i orden i forhold til projektstyring, evaluering og budgetlægning samt gerne kendskab til forvaltningsret.
 • Tænker analytisk og kan arbejde med tal og paragraffer.
 • Har politisk tæft og interesse for uddannelse og arbejdsmarkedsforhold på serviceområdet.
 • Er god til skriftlig formulering og kan kommunikere præcist med blik for modtageren.
 • Er en holdspiller og finder det naturligt at give en ekstra hånd med, når situationen kræver det.

Din profil

 • Du er analytisk, skriftligt velfunderet og evner at kommunikere resultater til forskellige målgrupper.
 • Du er initiativrig og dygtig til at afslutte dine opgaver.
 • Du trives i et politisk og paritetisk sammensat miljø.
 • Du har relevant erfaring. Du kan også være nyuddannet og have relevant erfaring fra et studenterjob.

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker efter funktionærlovens rammer. Vi tilbyder løn efter aftale, pensionsordning og personalegoder. Jobbet kan indeholde rejsedage.

Ansøgningsfrist

Vi ønsker, at du tiltræder hurtigst muligt og senest den 1. december 2021. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 41 og 42. Ansøgning med bilag sendes til sekretariatschef Lisbeth Aae Jeppesen via nedenstående link "Søg jobbet online" senest den 30. september 2021.

Du er meget velkommen til at kontakte sekretariatschef Lisbeth Aae Jeppesen på telefon 4042 6840, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Se mere om sekretariatet på www.sus-udd.dk.