Ordnung ApS

Facility Service/Vicevært

Ordnung ApS

Indrykket 

Hos ordnung office hotel søger vi en serviceminded og handlekraftig vicevært/arbejdsmand til en nyoprettet stilling. Du vil blive en del af vores nuværende team består af tre kollegaer, der servicerer vores 13 kontorhoteller i Storkøbenhavn med en bred vifte af opgaver inden for drift og vedligeholdelse på ejendommene.

Ansvarsområde

Du får en vigtig rolle med en omskifteligt hverdag, der byder på forskelligartet udfordringer – og som kræver, at du er løsningsorienteret, empatisk og selv kan tage fat. Du vil være operativ, hvor du på lige fod med dine fire kollegaer udfører drifts- og vedligeholdelsesopgaver inden for vicevært- og håndværkerfaget. Alt fra at skifte elpærer og hænge whiteboards op, til ombygninger og tilpasninger af et lejemål.

Du er ansvarlig for, at ordnung altid er et præsentabelt og rart sted at være; dvs. at:

  • Vores kontorer og fællesområder altid fremstår pæne og klar til indflytning.
  • Vores ejendomme vedligeholdes ift. indgåede aftaler med ejerne heraf.
  • Onboarding/offboarding af lejere sker smidigt og professionelt.
  • Varetage drifts- og vedligeholdelsesopgaver.
  • Diverse ad hoc-opgaver.

Din profil

Vi søger en energisk person med en positiv og løsningsorienteret indstilling og gerne et smittende humør, idet jobbet indebærer daglig og tæt relation til vores lejere. Grundet stillingens indhold forventer vi, at du har en relevant håndværksmæssig baggrund, men også at du har flair for at koordinere og sammensætte en arbejdsplan. Du er i stand til selv at identificere opgaver og løse dem, samt gribe bolde, som er i luften. Samtidig arbejder du struktureret og er derfor også god til at samle trådene og få sat struktur på tingene – også når der i perioder er mange opgaver med høj prioritet.

Vi søger en person med:

  • Relevant joberfaring.
  • Hænderne ”skruet ordentligt på”; en uddannelse som tømrer, maler eller elektriker.
  • Gode kommunikationsevner — på såvel dansk som engelsk.
  • Kørekort til personbil.

Vi kan tilbyde

Et serviceorienteret og selvstændigt job i en dynamisk (og røgfri) virksomhed. Medarbejderne i ordnung arbejder sammen om at skabe en god personlig oplevelse for alle vores faste lejere og gæster. Stillingen er 37 timer om ugen, og arbejdstiden er primært i tidsrummet kl. 7.00-17.00. Der kan undtagelsesvis forekomme aften- og weekendarbejde. Markedsløn, pension- og frokostordning samt firmabil (gulplade).

ordnung er kontorhoteller kendt for sine velordnede og professionelle kontorløsninger til store og små virksomheder. I vores i alt 13 lokationer beliggende i København K, Frederiksberg C, Hellerup, København Ø, Nordhavn, København S, Kgs. Lyngby og Odense huser vi tilsammen mere end 400 forskellige virksomheder.


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Nadia Krid Halberg på nkh@ordnung.nu.

Tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale.