Tømrermester Bo Filtenborg Borup ApS

Vi søger dygtige tømrersvende - vil du være med på holdet?

Tømrermester Bo Filtenborg Borup ApS Greve

Indrykket 

Tømrermester Bo Filtenborg Borup ApS

Vi er stolte af vores firma og de mere end 160 dygtige medarbejdere, vi beskæftiger hver dag. Vi er et team. Vi er makkere. Vi stoler på hinanden. Det har altid været vigtigt for os, at vores ansatte trives på arbejdspladsen, men også bliver udfordret med spændende og nye byggeopgaver, så vi konstant kan være i udvikling både personligt og som virksomhed.

Vi har siden 2007 samarbejdet og bygget for HusCompagniet A/S, som opfører mere end 2000 huse om året, og som er vores største kunde og samarbejdspartner. Milton Huse A/S er endnu en af vores solide samarbejdspartnere. Et landsdækkende familieforetagende, som bygger mere end 1500 enheder om året. Derfor har vi travlt og søger nu de bedste tømrere til ansættelse hurtigst muligt.

Vi søger både almindelige tømrersvende og servicetømrere

Drømmer du om at være en del af vores ambitiøse team af professionelle fagfolk? Selvom vi har travlt, koncentrerer vi os 100% om opgaverne, er altid grundige og kompromitterer aldrig sikkerheden.

Vi søger dygtige servicetømrere til vores serviceafdeling. Afdelingen har ansvaret for almindelig service samt 1- og 5-års eftersyn. Afdelingen løser årligt ca. 10.000 forskelligartede serviceopgaver og mindre byggesager primært på Sjælland, men også i Jylland og på Fyn.

Både som servicetømrer og almindelig tømrer trives du i en travl og udfordrende hverdag med mange forskelligartede opgaver.

Som servicetømrer bliver du en del af en afdeling med 9 servicesvende, to administrative medarbejdere samt ca. 160 andre kollegaer, der alle samarbejder for at give kunderne den bedste service. Der er tale om timelønsarbejde med muligheder for akkordarbejde. Vi har en aftale med 3F.

Vi søger dygtige tømrersvende til vores tømrerafdeling, som varetager al tømrerarbejde i forbindelse med opførelse af primært typehuse og hovedsageligt på Sjælland, men også i Jylland og på Fyn.

Som tømrer vil du indgå i et uformelt miljø med en god virksomhedskultur. Du kommer til at arbejde sammen med arbejdsomme og kompetente kollegaer. Der er tale om fuldtidsstillinger og akkordarbejde i samarbejde med 3F.

Kvalifikationer og kompetencer

Du skal have en faglig uddannelse som tømrer. Erfaring vil blive vægtet højt, men er ikke et krav. Danner du makkerpar med en, du arbejdsmæssigt har stor respekt for, må du gerne give os besked om dette.

Besidder du nedennævnte kompetencer, kan vi tilbyde dig en stilling i en ambitiøs virksomhed, der fortsat er i vækst:

  • God til at prioritere dine opgaver
  • Arbejder struktureret og effektivt
  • Fleksibel
  • Engageret og dynamisk
  • Flair for at formulere dig på skrift og i tale
  • Gyldigt kørekort

Arbejdssted og -tid

Arbejdssted:
Vi søger mandskab til hele Sjælland, på Fyn og i Jylland.

Arbejdstid:
Arbejdstiden vil være i tidsrummet kl. 06.00-17.00 på alle hverdage.

Ansøgning

Ansøgning og CV uploades via knappen ’Søg jobbet online’ herunder. Ansøgningsfristen er hurtigst muligt, og der afholdes derfor løbende samtaler.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Bo Filtenborg Borup på tlf.: 24 44 36 28 og Ulrick Havndrup på tlf.: 29 65 36 28.

Vi ser frem til at høre fra dig.