TietoEVRY

Senior Projektleder

TietoEVRY Holte

Indrykket 

TietoEVRY fortsætter digitaliseringen af offentlige og private virksomheder og er i rivende vækst. Vores team har travlt, og vi søger derfor en erfaren Projektleder. Brænder du for digitalisering, projekt- og programledelse, og muligheden for at arbejde med nogle af Danmarks mest spændende kunder – så kig nærmere her.

Du er en erfaren projekt- eller programleder (senior niveau) med en stærk kommerciel og kontraktuel forståelse, og har succesfuldt arbejdet med implementering af forretningsnære IT-løsninger fra leverandørsiden. Du motiveres af at opnå gode kunderelationer og høj kundetilfredshed, og trives i spændingsfeltet mellem den daglige leverancestyring, økonomi- og kontraktstyring, og den langsigtede forankring af kundeplaner og kundeudvikling. Du tilbydes en ledende rolle i et stærkt leveranceteam, hvor samarbejde, engagement og viljen til at lykkes med teamet præger hverdagen.

TietoEVRY leverer digitaliseringsløsninger til offentlige og private virksomheder, og som projektleder i TietoEVRY vil du blive tilknyttet forretningsenheden Public 360°, Nordens ledende leverandør af løsninger indenfor digital sags- og dokumenthåndtering (ESDH). Vi er godt 350 medarbejdere i Public 360°, heraf ca 50 i Danmark, og vi har over 700 kunder i Norden. TietoEVRY er en ledende software- og servicevirksomhed med 24.000 medarbejdere i mere end 20 lande. Læs mere om TietoEVRY og Public 360° her.

Opgaver og ansvar

 • Du får en ledende rolle med leverancestyring for en portefølje af vores kunder, hovedsageligt offentlige myndigheder, som du skal servicere indenfor eget leveranceteam (8-12 konsulenter).
 • Du varetager den samlede forvaltning af vores kontraktlige engagement for dine kunder, herunder den daglig projektledelse og løbende leverancestyring, herunder planlægning, risikohåndtering, statusrapportering, økonomisk opfølgning og fakturering, m.m.
 • Du skal sikre en proaktiv og konstruktiv dialog med dine kunder, og i samarbejde med den kundeansvarlige sælger i vores salgsafdeling bygger du en tæt relation til dine kunder og deres beslutningstagere. Du indgår og bidrager aktivt i salgsarbejdet på dine kunder, med ansvar for leverancebeskrivelser og estimering. Du kan ligeledes indgå i udbudsarbejde ved offentlige udbud.
 • Herudover deltager du aktivt i vores løbende metodearbejde og kompetenceudvikling i Tieto.

Kvalifikationer

 • Du er resultatorienteret, proaktiv og vedholdende, og sætter en ære i at overholde deadlines. Du er samtidig struktureret, analytisk og systematisk af natur.
 • Du har erfaring med både aftaleindgåelse og forhandling, ledelse af projektleverancer og udvikling af kundeforholdet fra en tilsvarende konsulentstilling indenfor it-branchen. Erfaring med offentlige udbudsprocesser og kontraktformer såsom SKI, K02 eller lign. er en klar fordel.
 • Du har en relevant videregående kommerciel uddannelse (kandidat eller masterniveau), og har en formel projekt-/programlederuddannelse/-certificering, såsom IPMA, PMI, MSP, samt Prince2/Prince2 Agile. ITIL er ligeledes en fordel.
 • Du behersker dansk og engelsk, både i skrift og tale, på højt niveau.

Vi tilbyder

 • Et spændende arbejdsmiljø som præges af engagement og dygtige medarbejdere
 • Udfordrende arbejdsopgaver, med gode udviklings- og karrieremuligheder
 • Konkurrencedygtige ansættelsesvilkår
 • Hyggeligt arbejdsmiljø i lyse og venlige lokaler i Holte

Vi søger de bedste i branchen – og hos os vil du være en del af et professionelt team med fokus på vækst og udvikling. Vi er ihærdige og professionelle, med plads til smil, humor og god stemning.