Pel Håndværk ApS

Dedikeret tømrer/snedker søges

Pel Håndværk ApS Dyssegård

Indrykket 

Er du en alsidig, dygtig og selvkørende tømrer/snedker, der er på udkig efter et spændende job i en mindre, men ambitiøs bygge- og renoveringsvirksomhed blandt gode kollegaer? Så har vi måske jobbet til dig i PEL Håndværk ApS.

Hvad skal du lave?

Vi har travlt og mangler derfor en ny kollega, der både selvstændigt og i mindre teams kan varetage en bred vifte af spændende tømrer-/snedkeropgaver for vores kunder i Storkøbenhavn. Vi laver alt fra spjældopgaver til totalentrepriser, men gør os mest i totalrenoveringer og udskiftning af døre og vinduer.

Vi arbejder overvejende for private kunder, men varetager også opgaver for bl.a. andelsboligforeninger. Som udgangspunkt arbejder vi ikke på store byggepladser, men i højere grad på varierede opgavetyper. Det sikrer faglig udvikling og variation i arbejdsdagen.

Vi har sjældent overarbejde og arbejder aldrig på akkord. Vi har en god omgangstone i firmaet og respekterer hinandens forskelligheder. Det skal være rart at gå på arbejde.

Vi leverer kvalitetshåndværk i en tæt, personlig dialog med kunden, som vi betragter som vores samarbejdspartner. Det er denne dialog sammen med vores høje faglige ambitioner, der gør, at kunden vender tilbage igen og igen – og anbefaler os til nye kunder.

Desuden prioriterer vi dialogen med de øvrige håndværkere på vores projekter højt. Vi går ind for et stærkt samarbejde på tværs af faggrænser.

Vores værdier

I alt, hvad vi gør, arbejder vi ud fra firmaets tre grundlæggende værdier, som er Dialog, Omtanke og Grundighed. Det betyder, at vi lytter og er åbne for muligheder. At vi tænker os grundigt om og planlægger, inden vi kaster os ud i et projekt. At vi gør os umage hele vejen igennem opgaven, som først er løst, når kundens forventninger er indfriet, og resultatet lever op til de bedste håndværksmæssige traditioner i faget.

Selvom vi har travlt, arbejder vi i et jævnt og fornuftigt tempo uden stress. Vi koncentrerer os 100 % om opgaverne, bestræber os på ikke at lave fejl og kompromitterer aldrig sikkerheden.

Om dig

Om du er faglært tømrer/snedker eller bygningssnedker er ikke afgørende. Det vigtigste er, at du har erfaring og kan løse forskellige opgaver selvstændigt. Det er et ufravigeligt krav, at du har kørekort – også gerne et trailer-kørekort.

Ellers forventer vi, at:

  • Du kan planlægge og udføre forskellige opgaver – både småopgaver og delopgaver af større entrepriser
  • Du arbejder dedikeret og selvstændigt og tager ejerskab for dine opgaver
  • Du er kvalitetsbevidst, faglig stolt – og din finish er i orden
  • Du er loyal, mødestabil og serviceminded
  • Du er kollegial, samarbejdsvillig og respekterer dine kollegaer, kunder og samarbejdspartnere

Om virksomheden

PEL Håndværk blev etableret i 2007 som en enkeltmandsvirksomhed. I 2018 overgik virksomheden til et ApS. Ud over Mester selv er der i virksomheden ansat en arbejdsmand, en voksenlærling og en administrativ medarbejder.

PEL Håndværk er desuden fast forhandler og montør af foldedøre og -vinduer fra virksomheden Lacuna.

Vi giver vores ansatte mulighed for videreuddannelse og kompetenceløft igennem relevante kurser.

Ud over vores årlige julefrokost og sommerfest deltager vi i DHL-stafetten i Fælledparken i september, hvor vi motionerer og hygger os med mad og drikke.

Læs mere om PEL Håndværk på: www.peter-lav.dk.

Samt på Trustpilot: https://dk.trustpilot.com/review/www.peterlav.dk

VILKÅR FOR ANSÆTTELSEN

Fuldtid: 37 timers arbejdsuge. Overenskomstmæssig ansættelse i henhold til Bygge- og Anlægsoverenskomsten samt efter kvalifikationer. Timelønsarbejde.

Arbejdssted: Gentofte/Storkøbenhavn

ANSØGNING

Send din ansøgning inden den 1. august. Jobsamtaler afholdes efter den 9. august.

Send kopi af dit svendebrev, CV, kørekort, kursusbeviser, certifikater m.m. samt et vellignende billede af dig selv sammen med din ansøgning via nedenstående ansøgningsknap ”Søg jobbet online”.

Hvis du har spørgsmål, kan du ringe til Peter Lav. Se telefonnummer på www.peter-lav.dk.