Red Hat

Dansktalende telefonværtinder/-vært/vejledere

Red Hat

Indrykket 

Red Hat er Skandinaviens ledende leverandør af medial rådgivning og underholdning over telefonen. På grund af stor efterspørgsel fra kunder er behøver vi umiddelbare forstærkninger til vores team. Din identitet er hemmelig for kunderne, og du modtager opkald anonymt via vores central.

Vil du være din egen chef med frihed til at arbejde hjemmefra og selv bestemme hvornår og hvor meget du vil arbejde? Vil du have et job som du nemt kan kombinere med studier eller andre opgaver? Ønsker du at tilbyde vejledning til mennesker der behøver det? Vi behøver flere clairvoyanter, medium, tarottydere m.fl. Vi leder også efter dig, der ikke er clairvoyant, men som er liberal og interesseret i at arbejde med underholdning via telefon af voksen natur.

Om arbejdet:

Du bestemmer, hvornår du vil logge ind og modtage opkald fra kunder. Når du er logget ind, bliver kundens opkald automatisk omdirigeret til din telefon fra vores system. Arbejdet kan kombineres med studier, deltidsjob eller andet.

Om dig:

Du er kundetilfredshedsorienteret og kan arbejde uforstyrret. Det er et krav, at du taler sproget flydende. Det kræves, at du er logget på mindst 50 timer om måneden, hvoraf 10 timer er mellem 00-06 om natten.

Dette tilbyder vi:

Vi tilbyder dig en fantastisk arbejdsplads, med en grundløn og timeløn baseret på samtaletid. Allerede fra dag 1 deltager du også i et bonussystem der giver højere timeløn jo mere samtaletid du har. Løn udbetales 2 gange om måneden. Din løn vil være på din bankkonto kun få dage efter udført arbejde. Det er også mulighed for medarbejdere at udføre ekstraopgaver mod betaling. Blandt andet tilbyder vi samtlige medarbejdere at blogge for os for at øge trafikken til vores linjer.

Ansøg:

Hvis dette lyder interessant er du varmt velkommen til at sende en ansøgning til vores rekrutterere via hr.dk.jobi@redhatholdings.com