EMRI A/S

Technical Executive Assistant

EMRI A/S Herlev

Indrykket 

… i en spændende ingeniørvirksomhed med stort vækstpotentiale

Stillingsbeskrivelse

Vi søger en initiativrig og systematisk person med baggrund som elektronikingeniør eller anden videregående uddannelse på kandidatniveau inden for det tekniske felt. Du skal assistere vores adm. direktør med en bred vifte af opgaver heriblandt forberedelse af teknisk dokumentation, kvalitetssikring, udarbejdelse af projektorienterede salgstilbud, rapportering til ledelsen samt andre administrative opgaver på ledelsesniveau.

En af dine første opgaver hos EMRI bliver at opdatere vores kvalitetssystem ISO9001:2015 i forbindelse med implementeringen af vores nye ERP-system. Det vil derfor være en klar fordel, hvis du har erfaring med ISO9001 og forstår at tænke kritisk og være løsningsorienteret på samme tid.

Dit arbejdssted vil blive på vores hovedkontor i Herlev.

Virksomheden

EMRI har siden grundlæggelsen i 1972 været dedikeret til ekspertise inden for joystick dynamiske positionerings- og manøvreringssystemer samt styringskontrolsystemer (autopiloter), som på verdensplan i dag er i drift ombord på mere end 1000 skibe.

Produktporteføljen omfatter en bred vifte af produkter til det professionelle maritime marked - omfattende handelsskibe, krydstogtsskibe, mega yachts- og specialfartøjer - inklusive, men ikke begrænset til:

 • Autopiloter til kurs- og banestyring baseret på banebrydende brændstofbesparende algoritmer
 • Servosystemer til styremaskiner
 • Rorindikatorsystemer
 • Specialdesignet broinstrumentering
 • Service ombord på skibe

EMRI designer og fremstiller også joystick dynamiske positioneringssystemer og er leverandør af OEM-produkter til flere store industrielle aktører i den maritime branche.

Alle produkter er designet og bygget med kvalitetskomponenter for at sikre pålidelighed, lang levetid og høj ydeevne.

Som et led i udviklingen af avancerede styre-og manøvreringssystemer for autonome skibe overtog Furuno Danmark A/S den 1. juli 2020 EMRI A/S. (Furuno Danmark A/S er et 100% ejet datterselskab af Furuno Electric Co. Ltd., som er verdensledende inden for maritim navigation, kommunikation og akustik).

Vores hovedkvarter i Herlev med p.t. 23 medarbejdere huser salg, design, produktion og kvalitetskontrol.

Personprofil

Vi forestiller os, at du har solid forståelse for supportfunktionen i en international virksomhed og opfylder følgende kriterier:

 • Uddannet elektronikingeniør eller anden videregående uddannelse indenfor det tekniske felt.
 • Fremragende verbale og skriftlige kommunikationsevner på dansk og engelsk.
 • Fremragende planlægnings-, kommunikations- og organisationsevner.
 • Har en proaktiv og struktureret tilgang til planlægning.
 • Er detaljeorienteret.
 • Stærke interpersonelle færdigheder og evnen til at opbygge relationer med interessenter, herunder personale og eksterne partnere.
 • Godt kendskab til -og habil bruger af IT.

Vi tilbyder

En nyoprettet stilling med stor ledelsesmæssig indflydelse.

Et spændende og udfordrende job i en professionel, dynamisk, men samtidig uformel flad organisation; en organisation, hvor virksomhedskulturen er forankret i et stærkt og passioneret fokus på udstyr af kvalitet, pålidelighed, funktionalitet og naturligvis kundetilfredshed.

Vi deler vores erfaringer, viden, lidenskab og livssyn for at udvikle os og få det bedste ud af hinanden og opnå de bedste resultater.

Interesseret?

Søg via knappen ”søg jobbet online”.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Claus Nørtoft Thomsen adm. Direktør for EMRI A/S på telefon 4041 1983 (cnt@emri.dk) eller eller Freddie Hansen på telefon 20 20 45 01 (fh@furuno.dk)

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi afholder løbende samtaler. Vent derfor ikke for længe med at søge.

Vi ser frem til at høre fra dig!