Røde Kors

Vil du gøre vores verden til et bedre sted én samtale ad gangen?

Røde Kors København

Indrykket 

Sårbare mennesker ude i verden har lige nu brug for nogen, der taler deres sag

Bliver du drevet af at skabe resultater? Ser du dig selv som et udadvendt menneske? Og er du god til at give et godt førstehånds indtryk?

Så vil vi gerne høre fra dig!

I Røde Kors vil vi nemlig gøre mere for flere.

For at udføre vores livsvigtige hjælpearbejde er vi afhængige af faste bidrag fra private medlemmer, og det er her du kommer ind i billedet.

Vi søger en ny kollega som:

  • Er resultatorienteret. Det er nødvendigt at du som person er drevet af resultater, da hvert eneste opkald du laver, er vigtigt.
  • Er moden og ansvarsbevidst. Du har lyst til, og gåpåmod til at tale med mange forskellige mennesker om Røde Kors’ sager.
  • Du er en energisk person, der kan lide at få ting til at ske – og ikke er bange for at prøve nye ting af på telefonen.
  • Du er en god historiefortæller – Vi bruger positive historier fra det virkelige liv, så du skal kunne leve dig ind i, og sætte dig i de menneskers sted som du fortæller om.
  • Du har interesse og følger aktivt med i hvad der forgår i samfundet omkring dig, og i udlandet.

Vi tilbyder

  • Et seriøst og professionelt arbejdsmiljø, hvor vi har fokus på din personlige udvikling vha. sparring og coaching, så vi sammen kan nå vores mål.
  • Et fællesskab, hvor der er plads til alle og hvor engagement og arbejdsglæde er i højsædet.
  • Uddannelse og oplæring i kommunikative værktøjer så du kan motivere og inspirere alle du taler med til at gøre en forskel.
  • Gode arbejdstider, med vagter mandag-torsdag fra 9.30-16.00 og fredag 9.30-15.00.

Yderligere information

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Channel Manager Thor Krog på thkro@rodekors.dk.

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til Røde Kors’ lokalaftale med HK og AC for telemarketingmedarbejdere. Stillingen er på 31,5 timer ugentligt, dog er det muligt med deltid efter behov. Løn aftales efter kvalifikationer, og der er mulighed for lønstigning efter opnået performance. Stillingen er placeret på Røde Kors’ Landskontor på Blegdamsvej 27, 2100 Østerbro.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning via www.rodekors.dk/om-os/job.