Jobindex – søger for Dansk Arkitektur Center
Dansk Arkitektur Center
 

AV-tekniker til højteknologisk hus i hjertet af København

Vil du have en spændende og alsidig hverdag i et arkitektur- og designhus i konstant bevægelse?

Her får du et job med mange facetter, hvor du både arbejder med konferenceafviklinger samt er en del af opbygningen af vores skiftende udstillinger.

Velkommen indenfor hos Dansk Arkitektur Center

Dansk Arkitektur Center er en international kulturattraktion og mødestedet for arkitektur, design og bykultur i Danmark. Vi inviterer alle til tankevækkende vidensoplevelser og giver friske perspektiver på, hvordan arkitektur og design skaber rammerne for vores liv. I 2018 flyttede vi ind i BLOX på Københavns havnefront – en fremsynet bygning tegnet af den verdenskendte hollandske tegnestue OMA.

Du bliver en del af vores IT- og Facility-afdeling, som består af 5 fastansatte kolleger, din kommende chef samt en gruppe timeansatte/freelancere. Afdelingen er en af husets praktiske nøglefunktioner, og vi arbejder tæt sammen med vores velkomst- og konferenceafdeling om at skabe gode oplevelser for vores gæster.

Stå for konferenceafvikling og interne udstillinger

Som AV-tekniker er du med til at sikre, at Dansk Arkitektur Center altid fremstår som et professionelt konferenceafviklingshus med teknisk stabile løsninger. Det betyder i praksis, at du både står for de tekniske løsninger og har en tæt dialog med vores gæster, så vi er sikre på, at de får en god oplevelse.

I Dansk Arkitektur Center har vi en uformel omgangstone og lægger vægt på at have det rart sammen – også når der er travlt. Det er vigtigt for os at have et behageligt og inspirerende arbejdsmiljø, og du kan se frem til en afvekslende hverdag, hvor du blandt andet:

  • forestår eller assisterer ved konferenceafviklinger med lys, lyd og streaming
  • deltager i eller styrer udvikling og installation af AV-løsninger til vores egne udstillinger
  • deltager i indkøb af AV-udstyr til udstillings- og konferencebrug.

Sammen med dine kolleger i teamet indgår du i en driftsvagtordning, hvor vi af og til også løser opgaver uden for Dansk Arkitektur Centers åbningstider.

Fuldtidsstilling – eller mulighed for timekontrakt

Der er som udgangspunkt tale om en fuldtidsstilling, men hvis du ønsker det, er der også mulighed for at blive tilknyttet på timebasis med et lavere ugentligt timeantal, afhængig af arrangementer.

Du skal være indstillet på, at der vil være skiftende arbejdstider og perioder med koncentrerede og lange arbejdsdage – det kan fx være i forbindelse med udstillingsopbygning, andre former for eventopbygning eller gennemførelser med fastlagte deadlines. Der vil til gengæld også være mere rolige perioder, hvor du kan afspadsere oparbejdet tid.

Huset har åbent 360 dage om året med åbningstider fra 7.30 til 21.00. Specialarrangementer kan efter aftale være uden for normal arbejdstid.

Udadvendt og serviceminded tekniker

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke altafgørende, så længe du er opdateret på de teknologiske aspekter af det AV-tekniske område. Du trives med den hurtige teknologiske udvikling og kan lide at få tingene til at fungere. Du er struktureret og systematisk, og du er vant til selvstændigt at løse dine arbejdsopgaver.

Udover at være teknisk dygtig er det vigtigt, at du er udadvendt og serviceminded, og at du har lyst til at indgå i dialog med både gæster og kolleger.

  • Du er muligvis uddannet teater-, event- eller AV-tekniker, TV-tekniker, elektriker eller lignende med dokumenteret erfaring inden for de relevante arbejdsområder.
  • Du har minimum et par års erfaring med AV teknisk afvikling af konferencer. Fra planlægning og kundekontakt før, under og efter eventet til at besidde viden omkring projektorer, skærme, lyd og lys. Udover AV-afvikling i vores konferencesal, er det vigtigt at du kan betjene vores mobile lydanlæg til events og arrangementer andre steder i huset.
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med streaming (Teams, Zoom etc.) i en konferencesammenhæng, herunder til diverse sociale medier.
  • Du har erfaring med brug og installation af AV-teknik (projektorer, skærme, lyd, lys, VR og AR) til udstillingsbrug.
  • Du kommunikerer flydende på dansk, både mundtligt og skriftligt, og kan begå dig på engelsk.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Sofie Mathilde Lauridsen Sleiborg på tlf. 7245 9121. Du kan også kontakte IT & Facility Manager Peter Wahlstrøm hos Dansk Arkitektur Center på tlf. 2018 0808.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning.

Vi kalder løbende kandidater til samtale og forbeholder os retten til at lukke for modtagelse af ansøgninger, når den rette kandidat er fundet. Tiltrædelse er snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Sofie Mathilde Lauridsen Sleiborg
Sofie Mathilde Lauridsen Sleiborg
Rekrutteringskonsulent
Telefon
+45 7245 9121
Jobindex – Find din jobglæde