Necas A/S

PFA-specialist

Necas A/S Støvring

Indrykket 

Teknisk specialist i nøglerolle – Vækstvirksomhed

Vil du bidrage til udviklingen hos en højteknologisk virksomhed, der bevæger sig i et spændende nicheområde? Hos Necas kommer du til at arbejde med den nyeste produktionsteknologi indenfor elektronikproduktion til kunder, som stiller meget store krav til kvalitet og levering til tiden. Kunderne opererer indenfor områder, hvor manglende kvalitet og fejl kan føre til meget store økonomiske tab – endog tab af menneskeliv. Necas’ kunder opererer bl.a. indenfor rumfart, luftfart, energi, medico og det militære område. Necas er derfor bl.a. certificeret indenfor ATEX, IECEx og AS9100.

Du får en vigtig rolle, hvor du med reference til teknologichefen sikrer, at produktionsgrundlaget er solidt. Med udgangspunkt i kundens krav får du således ansvaret for udarbejdelse og vedligeholdelse af produktionsflow, produkt-styklister, instruktioner og anden teknisk dokumentation. Du deltager i opstart af nye produkter i produktionen. Du deltager i implementering og vedligeholdelse af kvalitetsprocedurer og rutiner og har således stor indflydelse på, at Necas til stadighed forbedrer sin evne til at levere kvalitet til tiden. Du vil løbende oparbejde stor viden om bl.a. ISO9001, IPC-standarder, ATEX, EICEx og AS9100. Stillingen rummer rig mulighed for, at du kan udvikle dig både fagligt og personligt.

For at få succes i jobbet har du en baggrund indenfor elektroniksektoren og gerne fra virksomheder med meget store krav til leverancernes kvalitet. Du har arbejdet med oprettelse af produktionsstyklister, arbejdsinstruktioner, samt introduktion af nye produkter i serieproduktion og har den arbejdsdisciplin, der kræves for at levere en høj kvalitet. Du har i dit arbejde fungeret under kvalitetsstyrings-systemer som f.eks. ISO9001. Som person er du et ordensmenneske og fokuseret på, at der ikke opstår fejl i dine leverancer. Du er i stand til at formidle disse krav på en ordentlig måde og er generelt samarbejdsorienteret – også selvom aktivitetsniveauet kan være lidt hektisk. Du er ansvarlig og fleksibel. Hos dig er kvalitet dybt forankret i både tanke og handling.

Din erfaring er vigtigere end din uddannelsesmæssige baggrund, men vi forestiller os, at du har en teknisk uddannelse.

Er du den nye PFA-specialist til Necas i Støvring, så opfordrer vi dig til at søge jobbet snarest. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til Teknologichef Allan Sigfredsen på 9686 8770 eller as@necas.com. For yderligere information om Necas, se www.necas.com.


Necas A/S er beliggende i Støvrings nyeste industrikvarter tæt på motorvej E45 og besidder nogle af landets mest moderne produktionsfaciliteter. Necas leverer højteknologiske elektronikløsninger baseret på avanceret procesteknologi, stor erfaring og innovative medarbejdere.

Necas er en af Danmarks mest erfarne leverandører af EMS-løsninger og leverer til industri, marine/offshore, forsvar/fly/rumfart samt videnskabelige forskningsanlæg og medico. Virksomhedens vision er at være kundernes foretrukne leverandør ved at besidde særlige kompetencer, udvise engagement og dyrke kvalitet. Necas lever således af at være frontløber på viden, teknologi og unikke løsninger tilsat et højt engagement og gensidig respekt i stærke og langvarige kunderelationer.