BørneBasketFonden

Projektmedarbejder til Projekt Aarhus ”Flere børn skal spille basket”

BørneBasketFonden

Indrykket 

Skovbakken Bears og BørneBasketFonden søger én person til at varetage en fuldtidsstilling, som skal udvikle basketballmiljøet i Aarhus, med særligt fokus på den nordlige del af byen og Skovbakken Bears.

Vi søger en engageret, selvstændig og dynamisk projektmedarbejder, som brænder for at udvikle basketball i Aarhus. Du vil få en helt central rolle i udviklingen af Skovbakken Bears og det omkringliggende foreningsliv, og du skal være med til at realisere målsætningen om at udbrede kendskabet til sporten, skaffe flere medlemmer og skabe stærkere foreninger.

Det er en forudsætning for jobbet, at du har indsigt i foreningslivet generelt – og kan opbygge og udvikle relationer til foreningerne, samt planlægge og arbejde strategisk efter opsatte mål og handleplaner. Desuden skal du have erfaring, samt motivation og lyst til at træne børn og unge. Det er en fordel hvis du har stærke samarbejdsevner, er initiativrig og imødekommende.

Dine primære arbejdsopgaver inkluderer:

  • Styrke samarbejdet på tværs af projektets foreninger.
  • Indgå i udviklingsarbejdet med projektets foreninger.
  • Igangsætte og koordinere rekrutteringsindsatser- og aktiviteter.
  • Være et bindeled mellem skoleforløb og projektets foreninger.
  • Træne ungdomshold og udvikle Skovbakken Bears ungdomsafdeling. Du skal forvente at være i hallen om eftermiddagen til tidlig aften 4-5 dage om ugen.

Ansættelsesvilkår:

  • Samlet er stillingen normeret til 37 timer i ugen, hvor 1/3 af arbejdet er for BørneBasketFonden og 2/3 for Skovbakken Bears. Der forekommer aften- og weekendarbejde, der kompenseres ikke særskilt for dette.
  • Løn efter aftale.
  • Ansættelsen er fra 01.08.2021 og går til 31.07.2023. Afhængig af projektets udvikling, vil der være mulighed for forlængelse af ansættelsen.
  • Kontorplads i Aarhus v. BørneBasketFondens kontor i Vejlby Risskov Hallen.

For yderligere information og uddybning af arbejdsopgaver, kontakt Anton Elsner fra BørneBasketFonden på e-mail: anton@bornebasketfonden.dk eller tlf: 3027 5528.

Send venligst din ansøgning og CV til via ansøgningslinket "Søg jobbet online" nedenfor. Der er ingen ansøgningsfrist, men skriv snarest, da samtaler vil blive afholdt løbende.