Nyreforeningen

Nyreforeningen og Sammenslutningen af Unge Med Handicap søger deltids økonomimedarbejder

Nyreforeningen Høje Taastrup

Indrykket 

Både Nyreforeningen og Sammenslutningen af Unge Med Handicap er inde i en spændende udvikling, og søger derfor hver en deltids økonomimedarbejder, som vil være med til at holde styr på økonomien, og understøtte arbejdet med at gøre en forskel for foreningernes mange medlemmer. Så har du lyst til at arbejde i to forskellige patientforeninger, som begge har til huse på samme adresse, så læs videre her.

Dine opgaver

Nyreforeningen og Sammenslutningen af Unge Med Handicap søger hver en økonomimedarbejder på cirka 15 timer om ugen til hvert af vores sekretariater i Høje Taastrup – dvs. i alt 30 timer, som får ansvaret for bogføring og løbende økonomiopfølgning. Dine opgaver bliver bl.a.:

  • Løn, pension og ferie (Nyreforeningen)
  • Budgetopfølgning, likviditetsoversigt og månedsbalancer (begge)
  • Finansbogholderi herunder bogføring, betaling af regninger, moms, div. indberetning og udarbejde fakturaer (Nyreforeningen)
  • Månedsafstemninger (begge)
  • Kontingentopkrævning (Nyreforeningen)
  • Opdatering af økonomisystem (forventer at arbejde i det samme system)
  • Udarbejdelse af bevillingsregnskaber (begge)
  • Årsbudget (begge)
  • Årsafslutning og udarbejdelse af årsrapport (begge)
  • Håndtering af arve- og støttemidler (Nyreforeningen)

For stillingen i Sammenslutningen af Unge Med Handicap gælder, at du vil dele opgaverne med foreningens anden økonomimedarbejder, og der vil i høj grad være tale om en økonomifunktion, der er veletableret, og hvor udviklingsarbejdet ligger i implementering af nyt økonomisystem ved årsskiftet. Den endelige fordeling vil ske på baggrund af kompetencer og præferencer.

For stillingen i Nyreforeningen gælder, at du alene vil være hovedansvarlig for håndteringen af foreningens økonomiopgaver, og at du skal være med til at genetablere en økonomifunktion internt i foreningen.

Der er i høj grad synergi mellem de to stillinger, fordi det veletablerede økonomiområde, der er i SUMH, vil kunne tages med ind i Nyreforeningen, og det kendskab til økonomisystem, der opbygges i forbindelse med Nyreforeningens genetablering af økonomifunktion, vil kunne bruges i SUMH, når der ved årsskiftet skal skiftes fra nuværende økonomisystem til formodentlig Unicontas.

Det er selvfølgelig også muligt at søge stillingen, hvor du kun ansøger om stilling i den ene organisation, så bedes du anføre det i ansøgningen.

Din baggrund

Du har en solid erfaring med håndtering af økonomi og regnskab i en mindre eller mellemstor virksomhed eller forening. Din tilgang til opgaverne er struktureret, grundig og kvalitetsbevidst. Du sætter en ære i at aflevere et korrekt og gennemarbejdet stykke arbejde. Samtidig arbejder du selvstændigt, du er fleksibel og tager ansvar for dine arbejdsopgaver.

Vi tilbyder

Dine arbejdsopgaver ligger i to forskellige sekretariater, og du bliver en del af to arbejdspladser med en uformel omgangstone og et godt arbejdsklima, hvor det selvstændige initiativ og ansvarsfølelse er i fokus. Du får stor indflydelse på dine egne opgaver, og du vil have en afvekslende hverdag med mange bolde i luften, lige som din arbejdstid tilrettelægges i dialog med dig. Vi tilbyder en løn i forhold til kvalifikationer, men er bestemt ikke lønførende.

Du kan læse mere om Nyreforeningen på www.nyre.dk og Sammenslutningen af Unge med Handicap på www.sumh.dk. Begge foreninger har til huse i Danske Handicaporganisationers Hus i Høje Taastrup, ikke langt fra stationen. Der vil være mulighed for hjemmearbejde.

Mere information

Hvis du har spørgsmål til rollen som økonomimedarbejder i Nyreforeningen så kontakt direktør Michael Buksti på mb@nyre.dk eller 40 90 29 48.

Har du spørgsmål til rollen som økonomimedarbejder i Sammenslutningen af Unge Med Handicap så kontakt sekretariatsleder Ditte Rejnholdt Rudolfsen på ditte@sumh.dk eller 21 71 61 70.

Ansøgningsfrist

Hvis du har lyst til at være Nyreforeningens og Sammenslutningen af Unge med Handicaps nye økonomimedarbejder, så send en ansøgning og et CV – helst i et samlet dokument - til Michael Buksti på mb@nyre.dk.

Vi skal have din ansøgning senest den 27. juni 2021. Men tøv ikke med at sende din ansøgning allerede nu, da vi løbende tager relevante kandidater til samtale.