Lars Broe Rustfri Stål A/S

Vi søger smede, som godt kan lide frihed under ansvar

Lars Broe Rustfri Stål A/S Odense

Indrykket 

Vi vækster hos Lars Broe Rustfri stål A/S og søger derfor fuldtidsansatte engagerede smede med erhvervserfaring i rustfri smedearbejde bl.a. op-svejsning af præcisionskonstruktioner i både plade og rør.

Hos os er der aldrig langt til handling, vi har en uformel omgangstone og lægger stor vægt på, at man kan lide at gå på arbejde. Vi har masser af gode arbejdskollegaer med et rigtigt godt kammeratskab og en flad organisation.

Som medarbejder får du mulighed for at præge din egen hverdag samt stilling i afdelingen, som du bliver en del af. Vi tilbyder de rette medarbejdere et varigt, alsidigt og udfordrende job under ordnede forhold. Til gengæld forventer vi, at du kan arbejde selvstændigt, har gode samarbejdsevner, ordenssans, tegningsforståelse og egenkontrol.

Du bliver en del af en virksomhed med styr på økonomien, kvaliteten, samt fokus på vækst og medarbejdertrivsel.

Vi er specialister i kundetilpassede løsninger indenfor rustfri stål, aluminium, messing, kobber og titanium og er bl.a. totalleverandør til maskinindustrien samt storkøkkenbranchen.

Vi er naturligvis medlem af Dansk Industri og anvender flexkonto. Din løn forhandles individuelt og efter kvalifikationer.

Ansøgning

Tiltrædelse er snarest muligt.
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til Lars Broe tlf. 2083 9120.
Vi glæder os til at høre fra dig!