Projektlederen som sætter strøm til fremtidens ladestandere

Vi er lige nu på udkig efter vores næste projektleder til vores kabel- og forsyningsafdeling. Vi leder efter dig, som kan mærke nysgerrigheden vokse, når vi fortæller, at du vil være involveret i mange mindre projekter ad gangen, fordi dit primære fokus vil være på forsyning til fremtidens ladestandere.

Et forretningsområde, hvor god procesledelse er mindst lige så vigtigt som god projektledelse (men lad os sætte flere ord på det senere).

Dit team har base i vores afdeling i Gilleleje, hvor du også vil have din daglige gang – når du altså ikke lige lægger vejen forbi pladserne.

Hvis vi har vækket din interesse, så læs med nedenfor, hvor vi har skitseret, hvordan det næste år af din karriere ser ud.

Du er en succes i jobbet inden for det første år, når du:

  • Tager det faglige ansvar for konkrete el-forsyningsopgaver, herunder primært forsyning til ladestandere. Du kører formentlig mellem 5 og 10 projekter sideløbende. Dit primære fokus er på at sikre at projekterne kommer i mål i overensstemmelse med tid, kvalitet og økonomi.
  • Indarbejder fuld fokus på effektiv processtyring. Du opbygger et konkret projektsystem, som sikrer optimalt flow og fremdrift i processer med mange delmål (læs: afleveringer). Du har direkte kontakt til bygherre, ligesom at det er dig, der får tildelt opgaverne.
  • Oparbejder kendskab til vores arbejdsprocesser og etablerer gode relationer til kolleger og samarbejdspartnere. Du sikrer et godt samspil med vores medarbejdere i marken.
  • Sætter retningen for din egen videre udvikling i samspil med din afdelingsleder Jakob Christian Høj.

Første år går stærkt, og du er nu en stærk sparringspartner for dine kolleger i teamet, der oplever, at du har bidraget positivt både fagligt og socialt til teamet og til Nordkysten som helhed.

Vi forestiller os at din rygsæk indeholder…

…Erfaring fra anlægsbranchen, hvor du enten har fungeret som entrepriseleder (og nu har mod på mere) eller projektleder på forsyningsprojekter. Du kender vigtigheden af god projektstyring og god kommunikation. Man fornemmer tydeligt, at du ligesom os, brænder for at levere gode projekter og mon ikke, at du gerne vil være med til at udvikle teamet samtidig med dine egen faglige udvikling?

Du bliver en del af…

Entreprenørfirmaet Nordkysten, er en familieejet virksomhed, der opererer regionalt og udfører små og store forsynings- og anlægsydelser for både offentlige og private bygherrer. Vi arbejder bl.a. med kloak, klimasikring, no-dig, anlæg- og infrastruktur, elforsyning og signalanlæg, fjernvarme og vandledninger samt etablering af fibernet i Nordsjælland og hovedstadsområdet - vores kompetencer spænder vidt. Vi går ikke på kompromis og leverer kvalitet og løsninger indenfor vores specialiserede kompetencer.

Du vil opleve en arbejdsplads med en uformel omgangstone, hvor dit arbejde gør en afgørende forskel på resultatet og bliver påskønnet. Vi spiller hinanden bedre som kolleger og efterlever værdierne i hverdagen:
Troværdighed – vi leverer et godt produkt og en god proces. Kunder og kolleger kan regne med os.
Ansvarlighed – vi tager ansvar for opgaven, miljøet, kunden og kollegaen.
Samarbejde – vi hylder sammenhold og deler viden for at sikre det bedste resultat. Løsningsorienteret – vi går efter den bedste løsning for vores kunder og for Nordkysten.

Er du den projektleder, som vi leder efter?

Tøv ikke med at give lyd fra dig. Vi holder samtaler løbende, så send dit CV hurtigst muligt via nedenstående ansøgningslink. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte HR-Partner Sarah Bykær på 2321 3927.

Om Nordkysten

Entreprenørfirmaet Nordkysten udfører anlægsprojekter for både offentlige og private bygherrer. Vores kompetenceområder spænder bredt, og vi arbejder bl.a. med kloak, klimasikring, no-dig, anlæg- og infrastruktur, elforsyning og signalanlæg, fjernvarme og vandledninger. Nordkysten udfører også drift og vedligehold af grønne arealer og bygninger for en række offentlige og private kunder.

Opgaverne løses for kunder og samarbejdspartnere i store dele af det østlige Danmark. Virksomhedens nøgleressourcer er dygtige og kompetente medarbejdere i kombination med moderne metoder, maskiner og andet entreprenørudstyr. Vi er en ISO 9001-certificeret virksomhed inden for kvalitetsstyring og lægger stor vægt på kvalitet og miljørigtige løsninger samt en god og konstruktiv dialog med alle parter under hele udførelsesperioden. Vi lægger vægt på en god proces, hvor problemer hurtigt omsættes til løsninger.

Vi sikrer derved en gnidningsfri dagligdag, hvor problemer hurtigt omsættes til løsninger uden afbrydelser og forsinkelser. Denne smidighed og fleksibilitet i samarbejdet med vores kunder betyder i sidste ende tryghed og god økonomi for alle.

Du kan læse mere på www.nordkysten.dk.