Alexandra Instituttet A/S

Sr. AI/Machine Learning Specialist til nyskabende løsninger

Alexandra Instituttet A/S København

Indrykket 

Vil du være med til at udvikle skræddersyede AI/ML-løsninger med et samfundsnyttigt sigte? Hos Alexandra Instituttet søger vi en kollega, der på baggrund af forskning kan udvikle nyskabende teknologiske løsninger.

Vi har gang i mange AI/ML-projekter hos Alexandra Instituttet, og vi har endnu flere på tegnebrættet. Vi har ikke ‘hyldevarer’, men udvikler teknologi, der passer til den opgave og kunde, vi står overfor – altid med et forskningsafsæt og et ansvarligt mindset. Vi har derfor nogle af landets dygtigste AI/ML-specialister med på vores hold, som arbejder med fremtidens teknologier i dag. Og vi leder efter en mere til holdet.

Du vil hurtigt få både ansvar og medindflydelse på opgaverne, men vi vil samtidig sørge for et veltilrettelagt onboarding-forløb, som sikrer, at du kommer godt fra start.

”Det, der adskiller Alexandra Instituttet, er, at der er et stort fokus på forskning og samfundsnytte. Man kan fordybe sig i teknologisk forskning, samtidig med at man har kontakten til kunder. Det giver en god mulighed for at kombinere den akademiske verden med den virkelige verden. Samtidig har vi fokus på bæredygtighed, og at vores løsninger bidrager positivt til samfundet. Vi udvikler mange nye løsninger for SMV’ere, og det giver en spændende variation at arbejde med forskellige opgaver, men altid med fokus på, at løsningerne skal skabe værdi med det samme. De forskellige opgaver betyder også, at jeg har engagerede, dygtige og nysgerrige kolleger inden for mange felter, lige fra specifikke teknologier til antropologisk viden. Det giver gode muligheder for at prøve nye ting af og udvikle sig,” – Bob Pepin, Sr. AI Specialist, Alexandra Instituttet

Om dig

  • Du er uddannet datalog/matematiker/fysiker eller lignende på kandidatniveau
  • Du har en bred teoretisk forståelse af AI, machine learning og data science
  • Du har erfaring med at sætte ML-modeller i produktion samt styr på Python data science/ML-stakken (PyTorch, Tensorflow, Scikit-Learn, data visualisation etc.) og SQL basics
  • Du har programmeringserfaring med flere sprog som f.eks. Python, C#, C++, Java
Derudover er det en fordel, hvis
  • Du har en naturvidenskabelig ph.d./postdoc – hvor du har anvendt AI/ML i din forskning
  • Du har industrierfaring med anvendelse af ML/AI inden for f.eks. produktion, medico, e-commerce eller finanssektoren
  • Du har erfaring med MLOps, cloud-platforme som f.eks. AWS, Azure, Google eller IBM Cloud
  • Du har erfaring som projektleder og med kundedialog

Derudover er din personlighed og tilgang til opgaverne vigtig for os. Du skal være teamorienteret, og det er helt naturligt for dig at udforske, opsøge og afprøve ny viden og teknologier og dele denne med teamet.

Om os

Vi er en almennyttig virksomhed og et af landets syv GTS-institutter, hvilket betyder, at vi er godkendt af regeringen til at udvikle og sprede ny teknologi til gavn for offentlige og private virksomheder i det danske samfund. Vi arbejder bl.a. aktivt med verdensmålene og emner som datadrevet bæredygtig vækst. Derfor er du hos os med til at gøre en forskel for samfundet.

Alexandra Instituttet består af højtuddannede, dygtige og engagerede personer, som du kan sparre med, spørge til råds og udfordre. Du kommer til at være en del af et tværfagligt miljø med mange forskellige kompetencer lige fra datalogi, antropologi, design og forretningsudvikling. Vi har mange eksterne samarbejdspartnere på tværs af private virksomheder, det offentlige og forskningsmiljøet, så du skal være villig til at dele ud af din faglighed og samtidig være lydhør over for vore partneres og interessenters krav og ønsker.

Vi er en virksomhed, der vægter det sociale højt. Du har mange muligheder for at lære dine kolleger bedre at kende bl.a. i forbindelse med vores sociale og faglige arrangementer, som vi lægger mange kræfter i.

Placering i organisationen og ansættelsessted

Du bliver ansat i vores AI and Data Analytics Lab med reference til Jens Kaas Benner (jens.benner@alexandra.dk/+45 2091 1103). Vi har kontorer i IT-byen Katrinebjerg i Aarhus og på IT-Universitetet (ITU) lige ved DR metro i København. Du vil få din daglige arbejdsplads på ITU i København.

Din ansøgning

Det er kun nødvendigt at sende dit CV. Samtaler vil blive holdt løbende. CV sendes til lene.h.mortensen@alexandra.dk.

Hvis du bliver tilbudt stillingen, arkiverer vi dit CV til intern reference under hele ansættelsesforholdet. Hvis stillingen besættes til anden side, vil vi beholde dit CV i seks måneder efter stillingen er besat, hvorefter den jf. persondataforordningen slettes fra vores systemer. Ønskes anden behandling af det uploadede, bedes dette angivet i det fremsendte.