PwC søger tillidsfuld revisor til SMV-virksomheder

Ringsted

Vil du være en del af PwC’s ambition om at vækste vores forretning i segmentet af SMV-virksomheder, så søger vi en Statsautoriseret Revisor eller Stud.SR. til vores kontor i Ringsted, der dækker Vest- og Sydsjælland.

Kundeansvarlig revisor, der kan bidrage til vores kunders fortsatte udvikling

Du får det fulde kundeansvar for en kundeportefølje af små- og mellemstore virksomheder. Du rådgiver omkring optimeringsmuligheder og skat samt sikrer, at vores kunder betjenes med et kompetent team af gode kollegaer omkring dig, som understøtter den enkelte kundes unikke position.

PwC Sjælland holder hjemme i et inspirerende kontormiljø i Ringsted - og med kontorpladser i Holbæk, Næstved og Slagelse. Vi er et ungt miljø, der lægger stor vægt på den enkeltes udviklingsmuligheder, en fleksibel hverdag med store frihedsgrader og et stærkt fællesskab. Vi tager årligt et højt antal unge kandidater ind i vores forretning for at give muligheder og samtidig sikre et stærkt grundlag for fortsat vækst. Du bliver en aktiv del af den fortsatte karriereudvikling for vores unge medarbejdere.

Du kan gøre en forskel hos PwC

Med afsæt i din egen kundeportefølje kan du netværke og præsentere PwC’s markedsrettede værktøjer, der udvikles til primært brug af SMV-virksomhederne.

I samarbejde med vores dedikerede SMV-sælgere sætter du det rette hold, så kunden oplever PwC som ejerlederens betroede rådgiver.

Din udvikling i fokus

Sammen med vores kunder finder vi løsninger på de udfordringer, der står øverst på det private erhvervslivs agenda. Vi samarbejder med både førende virksomheder, ejerledere og offentlige institutioner. Med i alt 25.000 virksomheder som kunder er der i PwC mulighed for at prøve mange forskellige områder af for alle.

Vi har en fokuseret og specialiseret tilgang til kunder og marked og det betyder, at du kan arbejde med dét, du brænder mest for og løbende udvikle din karriere.

Digitalt mindset som en naturlig del af hverdagen

Hos PwC er den digitale udvikling en naturlig del af hverdagen. Vi investerer i nye teknologier og værktøjer, holder træningsforløb og skaber netværk på tværs af PwC. Sammen udforsker vi, hvordan teknologien skaber værdi for vores kunder, og vi udveksler erfaringer med kolleger i hele verden.

Dine primære kvalifikationer

  • Du er omstillingsparat i en verden der er præget af digitalisering, men hvor det personlige touch er afgørende for et stærkt kundeforhold. Den digitale udvikling er en naturlig del af vores hverdag.
  • Du er empatisk, omgængelig og nærværende i forhold til kunder og kollegaer

Desuden er det en fordel, hvis du:

  • Har ambitioner om at udvikle dig som revisor og som person

Brænder du for at gøre en forskel?

Det er vores engagerede medarbejdere og partnere, der gør PwC til PwC. Sammen med Danmarks førende virksomheder, ejerledere og offentlige institutioner arbejder vi for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden inden for revision, skat og rådgivning. Det er vigtigt for os at skabe de mest udviklende og fleksible rammer og en levende og inspirerende kultur for alle, der gør karriere hos os - lige fra vores mange studentermedhjælpere til de erfarne partnere. Brænder du ligesom os for at gøre en forskel? Og har du et godt hoved, et stort hjerte og et bredt smil, så kan PwC være det rette sted for dig.

Sådan ansøger du

Du ansøger ved at sende din ansøgning, cv og eksamensbeviser via linket øverst på siden.

Ansøgningsfrist: Åben

Tiltrædelse: Snarest

Arbejdssted: Ringsted

Hjemmeside: www.pwc.dk/karriere

Kontaktinformation: Brian Petersen, mobil: 5138 4769, email: brian.s.petersen@pwc.com

Mennesker, der gør en forskel

Det er vores engagerede medarbejdere og partnere, der gør PwC til PwC. Vi skaber succes sammen med vores kunder hver dag gennem en fælles, stærk indsats. Vi arbejder for at styrke tilliden i samfundet og være med til at løse væsentlige problemstillinger. Det gør vi med udgangspunkt i vores viden indenfor revision, skat og rådgivning. Det er vigtigt for os at skabe de mest udviklende og fleksible rammer for alle, der gør karriere hos os, lige fra vores dygtige studentermedhjælpere til de erfarne partnere. Vi har nemlig brug for de bedste hoveder, de største hjerter og de bredeste smil til at fortsætte successen.

Se frem til et åbent miljø, hvor nye idéer bliver taget seriøst.

PwC vil være et attraktivt sted at gøre karriere for dygtige og ambitiøse mennesker. Derfor tilbyder vi dig muligheder, som lader dig udfolde dit potentiale og hvor du kommer til at udvikle dig sammen med de mest spændende kunder. Du vil opleve stor tiltro til dine evner og stort ansvar. Vi arbejder i et åbent, inspirerende miljø og sammensætter teams efter kundernes behov. Kolleger sidder klar over hele verden for at hjælpe dig og teamet med ekspertise og specialviden.

Vi har et fælles ønske om, at du skal lykkes og kan med glæde sige, at vores medarbejdere og partnere er blandt de allerbedste i Danmark. De udtrykker høj tilfredshed med at være en del af PwC. Stolthed, udfordrende og udviklende opgaver, mulighed for at prøve nye ting og benytte sig af fleksible rammer bliver fremhævet som noget af det særlige ved PwC i vores årlige medarbejdertilfredshedsmåling.

Vores værdier

I PwC har vi et værdigrundlag, som sætter retningen for den måde, vi arbejder på. Vores værdier er et udtryk for, hvem vi er i PwC, og hvordan vi agerer over for vores kunder, hinanden og samfundet.

Læs mere

Start din karierre hos PwC

PwC vil være et attraktivt sted at gøre karriere for dygtige og ambitiøse mennesker. Derfor tilbyder vi dig muligheder, som lader dig udfolde dit potentiale og hvor du kommer til at udvikle dig sammen med de mest spændende kunder.

Læs mere

Tag næste skridt i karrieren

Få her et indblik i, hvordan vi arbejder og den virksomhedskultur, som du vil møde hos os. Vi sætter samarbejde og de fælles succeser højt, og vi gør meget for at sikre, at vores kolleger er motiverede.

Læs mere

Oplev PwC

Det er vores medarbejdere og partnere, der gør PwC til PwC og hver dag sammen med vores kunder skaber succes gennem en fælles, stærk indsats.

Læs mere

Tillid mellem mennesker er en gave, der er værd at dele

Hos PwC engagerer vi os i en række sociale netværk og partnerskaber, der skaber bedre rammer for bl.a. børn og unge og fremmer diversitet.

Læs mere