HR-assistenten med et administrativt talent ud over det sædvanlige

Ja, det er faktisk, hvad vi er på udkig efter til vores HR- og Kommunikationsteam i Nordkysten. Vi er ambitiøse for vores område og vi har søsat mange spændende udviklingsprojekter – samtidig med, at vi har fuld fokus på HR-driften, hvor vores altoverskyggende formål er at servicere og understøtte resten af organisationen.

Som HR-assistent vil dit primære ansvar være håndtering af administrative opgaver (men lad os komme tilbage til det). I HR- og kommunikationsteamet har vi hver vores ansvarsområder, men vi arbejder som ét samlet team – det betyder derfor også at du altid vil have faglige sparringspartnere i dine kolleger. For at vi skal lykkes med vores målsætning om at skabe værdi for forretningen, er vi afhængige af dygtige medarbejdere. Og det er her, hvor du kommer ind i billedet.

Hvad er det så, at du skal lykkedes med, for at gøre en reel forskel i afdelingen og for forretningen? Lad os sætte lidt flere ord på..

… Du er en succes som HR-assistent, når du inden for de første 6-12 måneder lykkedes med at:

  • Tage ansvaret for udarbejdelse af ansættelseskontrakter til timelønnede og funktionærer – og de administrative opgaver fundet hermed.
  • Tage ansvaret for HR-driftsopgaver som f.eks. registrering af sygefravær, kursustilmelding og håndtering af henvendelser fra øvrige organisation.
  • Varetage den administrative support ift. vores lærlingeområde, hvor du f.eks. klargør materiale til lærlingesamtaler.
  • Understøtter dine kolleger administrativt i HR, så de kan eksekvere på igangværende (udviklings)projekter og dagligdagen.
  • Skaber gode relationer, både i afdelingen og på tværs af organisationen, hvor du har fokus på den gode dialog.
    Det første år går hurtigt, men du har allerede vist dit værd og har gjort en forskel i teamet, som trygt overlader administrative opgaver til dig, fordi de oplever, at du følger tingene helt til dørs.

De første par år i rollen vil du have fokus på at dygtiggøre dig – og hvordan din fremadrettede udvikling ser ud, er du i høj grad selv med til at præge. Udviklingsbanen kridter du op i samspil med din leder Heidi Hamann.

Hvordan ser din bagage ud?

Vi forestiller os, at du har et par års erfaring fra en lignende stilling – og at du i rygsækken har solid erfaring og forståelse for overenskomster (læs: Bygge & Anlæg, TL og HK). Du er formentlig kvalitetsbevidst til fingerspidserne, men trives i et højt arbejdstempo, hvor opgaverne er mange og forskelligartede. Vi oplever dig som serviceminded, lyttende, struktureret, og vedholdende. Og mon ikke, at du så i øvrigt er drevet af at gøre en forskel for andre?

Er du den kollega, som vi er på udkig efter?

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigst muligt, via nedenstående ansøgningslink. Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte HR-Partner Sarah Bykær på 2321 3927.

Om Nordkysten

Entreprenørfirmaet Nordkysten udfører anlægsprojekter for både offentlige og private bygherrer. Vores kompetenceområder spænder bredt, og vi arbejder bl.a. med kloak, klimasikring, no-dig, anlæg- og infrastruktur, elforsyning og signalanlæg, fjernvarme og vandledninger. Nordkysten udfører også drift og vedligehold af grønne arealer og bygninger for en række offentlige og private kunder.

Opgaverne løses for kunder og samarbejdspartnere i store dele af det østlige Danmark. Virksomhedens nøgleressourcer er dygtige og kompetente medarbejdere i kombination med moderne metoder, maskiner og andet entreprenørudstyr. Vi er en ISO 9001-certificeret virksomhed inden for kvalitetsstyring og lægger stor vægt på kvalitet og miljørigtige løsninger samt en god og konstruktiv dialog med alle parter under hele udførelsesperioden. Vi lægger vægt på en god proces, hvor problemer hurtigt omsættes til løsninger.

Vi sikrer derved en gnidningsfri dagligdag, hvor problemer hurtigt omsættes til løsninger uden afbrydelser og forsinkelser. Denne smidighed og fleksibilitet i samarbejdet med vores kunder betyder i sidste ende tryghed og god økonomi for alle.

Du kan læse mere på www.nordkysten.dk.