Norlys Energy Trading

Cloud infrastructure specialist – kom med på vores udviklingsrejse

Norlys Energy Trading Aalborg

Indrykket 

Azure og Kubernetes. Er det dig? Og vil du spille en nøglerolle i at drive cloud-infrastrukturen bag morgendagens energihandelsplatform?

Så bliv en del af en nyetableret og stabil virksomhed, der rider på den grønne vækstbølge. Her får du en flok ildsjæle som nye kolleger – og de glæder sig til at byde dig velkommen.

”Du kommer til at arbejde med de nyeste cloud-teknologier. Nyudvikling fylder meget, og du kommer virkelig til at sætte dit præg på jobbet,” fortæller Allan Kaufmann, Head of IT Development.

Vi er frontløbere for den grønne energiomstilling

Vi er en ny og ambitiøs aktør på det internationale marked for elektricitet- og gashandel, der er ejet af Norlys Holding A/S og Eurowind Energy A/S.


Vores ambition er klar: Vi går målrettet efter at blive en af Europas førende handelsvirksomheder inden for el og gas, især med fokus på solcelle- og vindmølleenergi. Og vi vil skabe morgendagens energihandelsplatform, som håndterer vedvarende energi effektivt i hele Europa.

Dette er derfor din mulighed for at blive en del af et skarpt team af 60 energientusiaster, hvor du er med til at skabe en drømmearbejdsplads med høje ambitioner vedrørende automatisering, vækst og bæredygtighed.

Og der er fart over feltet, for medvinden blæser os kun én vej – fremad. Lær os bedre at kende her.

Sæt dit præg på vores cloud-infrastruktur

Din hovedopgave er at sikre en optimal drift og udvikling af vores energihandelsplatform, og du kommer til at arbejde hands on med infrastruktur og selve platformen. Du får især et tæt samarbejde med vores strategiske cloud-arkitekt, og derudover indgår du i tværfaglige samarbejder med vores forskellige udviklingsteams.


Vores kernearkitektur er bygget på Azure, og vores services kører i Kubernetes. Derudover kommer du til at arbejde med RabbitMQ, Grafana samt andre cloud-tjenester og leverandører.

Det betyder, at du bl.a.:
  • designer og koder cloud-løsninger
  • håndterer cluster-ressourcer og RBAC
  • sikrer 24/7-overvågning af clusters og andre shared services
  • definerer road maps og infrastruktur i samarbejde med vores strategiske cloud-arkitekt
  • står for cost-optimering af vores cloud services.

”Her sker hele tiden noget nyt. Lige nu arbejder vi hen imod at integrere mere DevOps i hverdagen,” fortsætter Allan.

Stærkt økonomisk setup med ildsjæle og iværksætterånd

Du bliver en del af et langsigtet projekt, hvor vi arbejder med en spændende kombination af trading og energi, hvis vi selv skal sige det. Og da vi handler på vores strategi og målsætninger, kan du allerede nu glæde dig til at sætte dit præg på vores fremtidige resultater og vækst. Vi er her nemlig ikke for at deltage, vi er her for at vinde.


Det betyder også, at du kommer til at arbejde i et dynamisk setup, hvor vi hele tiden fine-tuner idéer og løsninger – sammen med et hold af andre dygtige ildsjæle, som du altid kan sparre med. Derudover får du fleksible arbejdstider, og du kan ikke undgå at blive bedre, i takt med at vi skaber resultater og vækst i fællesskab.

Cloud-nørd, der vil udvikle sig

Vi er ret åbne over for din baggrund. Men vi forestiller os, at du:

  • har erfaring med cloud-platforme og infrastructure as code (IaC)
  • har evnen til at formidle og udvikle dine idéer sammen med andre arkitekter og udviklere
  • er nysgerrig og klar til at lære nyt
  • taler og skriver dansk og engelsk.

Derudover er den en fordel, hvis du har kendskab til en eller flere af disse teknologier og sprog: Azure, Docker, Kubernetes, Prometheus, Grafana, Gitlab, JSON, ARM, YAML, .NET og PromQL.

Grib muligheden!

Har vi vakt din interesse? Det håber vi! Send din ansøgning og dit CV til os via nedenstående link hurtigst muligt. Vi ansætter kloge hoveder løbende og er klar til at investere i dig og din fremtid.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Allan Kaufmann på 25 27 05 94.

Vi glæder os til at høre fra dig!