Clayton Power A/S

Kontorassistent søges til vækstvirksomhed

Clayton Power A/S Odense

Indrykket 

Vi er en virksomhed i vækst med ambitioner om at være blandt de bedste i industrien og har derfor brug for motiverede og ambitiøse medarbejdere til at understøtte den positive udvikling.

Det betyder, at der for en ny medarbejder vil være muligheder for at stifte bekendtskab med flere aspekter af funktionerne i en forarbejdende virksomhed. Aktuelt er det specielt opgaver indenfor indkøb, bogholderi og optimering af arbejdsprocesserne for vores indkøbsaktiviteter.

Du skal have lyst til at være en del af et travlt miljø, hvor beslutninger hurtigt omsættes til handling, og du vil have særligt fokus på områder som:

  • Ordrebehandling og tilhørende opfølgning
  • Tilbudsindhentning fra leverandører vedr. priser, leveringstid m.m.
  • Daglig kontakt med danske såvel som udenlandske leverandører
  • Bogføring
  • Vedligeholdelse af stamdata i Dynamics 365

Uddannelsesmæssigt har du en relevant kontormæssig uddannelse. Du skal være skarp til IT, beherske dansk på modersmålsniveau samt engelsk i skrift og tale på forretningsniveau. Derudover er det en hjælp, hvis man som person er selvstændig, handlekraftig, vedholdende og har gode samarbejdsevner.

Hvis du er interesseret eller evt. har nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Send os dit CV og en beskrivelse af, hvorfor du har lyst til at blive vores nye kollega.

Vi forestiller os, at du starter august 2021 eller efter aftale, derfor vil vi gerne have din ansøgning hurtigst muligt.

Vi afholder samtaler løbende.

Kontaktinfo: Mail: job@claytonpower.com, tlf: hovednummer: 4698 5760 eller Marianne: 8140 7072.


Om Clayton Power
Hos Clayton Power udvikler og producerer vi en bred vifte af elektriske produkter såsom industrielle omformere, lithiumbatterier, batteristyringssystemer samt komplette mobile strømløsninger. Vores produkter anvendes med stor succes blandt andet inden for bilindustrien, det maritime og industrien med henblik på en grønnere, billigere og mere driftssikker fremtid.

Læs om os på www.claytonpower.com/about-cp/